Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Operaattori esitteli kaksipuolista ja läpinäkyvää kosketusnäyttöä puhelimessa

1
Manu Pitkänen

Operaattori esitteli kaksipuolista ja läpinäkyvää kosketusnäyttöä puhelimessa
Japani on tullut maailmalla tunnetuksi maana, jossa perinteisiä kaavoja rikotaan herkemmin ja teknologisen kehityksen uudet tuulet näkyvät katukuvassa erittäin nopeasti. Ei siis ihme, että edelläkävijän mainetta nauttiva NTT DoCoMo on esitellyt puhelinprototyyppiä, jossa on läpinäkyvä kosketusnäyttö.

Läpinäkyvyyden lisäksi puhelimen kosketusnäyttö on kaksipuolinen, eli näyttö reagoi kosketuksiin sekä edestä että takaa, minkä ansiosta puhelinta voidaan hallita tavallisuudesta poikkeavalla tavalla. Yhtiö demosi tekniikkaa virtuaalisella Rubiikin kuutiolla, jonka hallinta kahden pinnan avulla oli The Vergen mukaan helpompaa ja mahdollisti monimutkaisempien liikkeiden tekemisen.

Puhelin on pelkkä prototyyppi, eli se ei ole missään nimessä loppuun hiottu tuote. Läpinäkyvyyttä on kokeiltu puhelimissa kuitenkin jo aiemmin, tästä todisteena on silloisen Sony Ericssonin Xperia Pureness. Eri valmistajien konseptien perusteella läpinäkyvyys ja usealla pinnalla olevat kosketusnäytöt ovat tulevaisuutta, esimerkiksi Nokia on vienyt jäljemmän ajatuksen äärimmilleen Nokia GEM -konseptissa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

mcmopo
mcmopo

1

Tuollainen voisi olla ihan näppärä aurinkoisella säällä. Näkisi varmaan näytön hieman paremmin kuin normaalista puhelimesta.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.