Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung: Applen kopiointisyytökset eivät vaikuttaneet Galaxy S III:n designiin

10
Manu Pitkänen

Samsung: Applen kopiointisyytökset eivät vaikuttaneet Galaxy S III:n designiin
Maailman suurimmaksi matkapuhelinvalmistajaksi nousseen Samsungin muotoilusta vastaava johtaja Chang Dong-hoon kertoi Soulissa järjestetyssä teknologiamessuilla, ettei Samsung Galaxy S III:n uuteen muotoiluun vaikuttanut Applen yhtiötä vastaan nostamat haasteet.

Design-pomon mukaan muutos kuuluu yhtiön viisivuotiseen suunnitelmaan ja puhelinta varten kehitettiin satoja erilaisia variaatioita. Lippulaivan edeltäjän muotoilun suunnittelussa tehtiin yhtä paljon töitä. Muutos oli siis suunniteltu, eikä mikään hetken mielijohteesta tehty. Applen väitteet sen iPhonen muotoilun kopioimisesta ei vaikuttanut muotoilujohtajien päätöksiin.

Vaikkei korealaisyhtiö olisikaan kopioinut Applea designissa, niin esimerkiksi S Voice -ominaisuudessa näkyy vaikutteita Applen Siristä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (10)

ArttuH5N1
ArttuH5N1

1

Tietenkin firmat matkivat toisiaan sellaisissa asioissa, joissa on tullut menestystä. iPhonen design oli menestynyt, joten sitä imitoitiin. Ja nyt Samsung ei halua jäädä ääniohjauksessa Applesta jälkeen, joten he kehittivät oman ääniohjauksen. Mutta tuollaisessa "kopioinnissa" nyt tuskin on mitään paheksuttavaa saatika oikeustoimien arvoista.

Tämä korkealta tasolta tuleva puolustelu ennemmin saa epäilemään Samsungin motiiveja, kuin uskomaan selitystä suunnitellusta designin muutoksesta.

Vastaa
arivesa
arivesa

6

Ei taskuun mahtuvaa luuria voi kovin monin tavoin muotoilla.
Kaikissa neliovisissa autoissa on neljä ovea (takaluukku ei ole ovi),useimmissa myös neljä pyörää.Onko kyseessä siis kopiointi?

Luurinostaja haluaa useimmiten ison näytön,yleensä kulmikas,pienen painon ja keveyden.Litteänkin jos mahdollista.Terävät kulmat ei myöskään ole ote- tai taskuystävällisiä.

Eipä jää mielikuvitukselle juuri tilaa.
Järkevä ei höpötä "muotoilusta",vaan keskittyy käytettävyyteen,loogiseen toimintaan,akkukestoon,akun vaihdettavuuteen lennossa,ja muuhun oleelliseen.

Taskussa oleva luuri ei edes näy,joten mitä väliä muotoilulla?

Vastaa
TUHKANE
TUHKANE

7

7@ Aikamoista vähättelyä jos väittää, että muotoilulla ei ole mitään väliä!? Voisi samalla lokikalla väittää, että raudalla ei ole mitään väliä, koska eihän sitä edes kukaan näe! :D

Vastaa
osakar94
osakar94

9

@7, 9
Menkää haukkaamaan raitista ilmaa ja ymmärtäkää, että suurin osa ihmisistä valitsee kännykän muotoilun takia. Jos haluutte voitte mennä kyselemään asiaa jonkun kaupungin keskustaan, jossa ne suurimmat kuluttajat on.

Vastaa
arivesa
arivesa

10

@ 12:
Ei vielä kuulemma lainkaan sinisiä,ja valkeatkin loppunevat kesken.

WMC-12 luvattiin myös 808 myyntiin "end May",missä lie? Ja miksi?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja