Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG suunnittelee uutta Androidia fyysisellä näppäimistöllä

7
Teemu Laitila

LG suunnittelee uutta Androidia fyysisellä näppäimistöllä
Viime aikoina on alkanut vaikuttaa siltä, että fyysisellä näppäimistöllä varustetut high-end-tason Android-puhelimet ovat kuolleet lähes sukupuuttoon. LG-vuodoissa kunnostautunut BriefMobile on kuitenkin julkaissut kuvia LG:n tulevasta näppäimistöllä varustetusta puhelimesta.

Kyseessä on koodinimellä "Cayenne" tunnettu LG LS860, joka sisältää kuvan perusteella viisirivisen näppäimistön. Puhelimen näyttö on neljän tuuman kokoinen ja se perustuu WVGA-resoluutiolla (800x480) toimivaan IPS-paneeliin.
Kuten monesti on tapana, LG LS860 on käytännössä uudelleen lämmitelty vanhempi puhelinmalli, johon on lisätty mukaan fyysinen näppäimistö ja tällä kertaa kyseessä on LG Viper näppäimistöllä varustettuna. BriefMobilen mukaan laitteen sisältä löytyy sama edellisen sukupolven kaksiytiminen 1,3 GHz:n taajuudella toimiva Snapdragon-prosessori.

Käyttöjärjestelmän osalta LS860 kuitenkin on edistyneempi, sillä siitä löytyy suoraan Android 4.0 Ice Cream Sandwich, mikä tekee siitä yhden harvoista (ellei jopa ainoan?) fyysisellä näppäimistöllä varustetuista Android-puhelimista. Laitteen julkaisuajankohdaksi veikkaillaan kesän loppupuolta, mutta sen saapumisesta Euroopan markkinoille ei ole tietoa.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (7)

repa
repa

2

Ehdin kanssa jo melkein repiä pelikalsarit HTC:n ilmoituksen jälkeen, mutta tuohan antaa toivoa tulevasta.

Vastaa
Jeva
Jeva

3

Tuo olisi jo oikeastaan varteenotettava vaihtoehto seuraavaksi luuriksi.
Ainoa mikä vähän pistää mietityttämään on tuo näytön resoluutio tuon kokoisella näytöllä, kun nykyisessä sama resoluutio pienemmällä tuumakoolla.
Kunhan saapuisi vaan tännekin!

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

4

Jännä, kun näille tuntuu olevan kysyntää mutta tarjonta on erittäin heikkoa.

Vaikuttaa hyvältä, tämä LG:n luuri.

Vastaa
CodecDude
CodecDude

6

Mielenkiintoinen luuri tosiaan. Plussaa ehdottomasti tuosta numeronäppäinten rivistä. Vielä kun Suomessa myyntiin tulevassa mallissa olisi ääkköset ihan omina näppäiminä ilman mitään funktion-näppäin kikkailuita.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja