Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungin ja Applen kahdenväliset neuvottelut päättyivät tuloksettomina

2
Teemu Laitila

Samsungin ja Applen kahdenväliset neuvottelut päättyivät tuloksettomina
Samsungin ja Applen käymät kahdenväliset neuvottelut päätyivät umpikujaan, eikä kumpikaan yhtiö ollut valmis kompromisseihin. Neuvotteluissa olivat paikalla Samsungin toimitusjohtaja Choi Gee-sung sekä Applen toimitusjohtaja Tim Cook.

Yhtiöt päätyivät neuvottelupöytään oikeuden määräyksestä. Neuvottelujen tarkoituksena oli avata umpisolmu, johon yhtiöiden maailmalla käymät oikeustaistelut ovat johtaneet. Ennen neuvottelujen aloittamista kumpikin yhtiö vaikuti halukkaalta löytämään ratkaisu kiistoihin ilman kalliin ja pitkäkestoisen oikeuskäsittelyn alkamista.
Applen Tim Cook kertoi aiemmin, että yhtiö on valmis selvittämään kiistat ilman oikeuskäsittelyä, "jos saamme vakuuksia siitä, että Samsung ei enää kopioi tuotteitamme sekä vahingonkorvauksia jo tapahtuneista asioista". Korea Timesin mukaan myös Samsungin suunnalla oltiin valmiita ainakin keskustelemaan esimerkiksi ristiinlisensointisopimuksista niiden langattomien tekniikoiden osalta, joita Samsung väittää Applen käyttävän ilman lupaa.

Positiivisista merkeistä huolimatta patenttiasiantuntijat eivät pitäneet sovun löytämistä todennäköisenä, sillä neuvottelut oli määrätty pidettäväksi oikeuden päätöksellä eikä kumpikaan yhtiöistä ollut erityisen aloitteellinen asiassa.

Koska sopua ei löytynyt, Applen ja Samsungin välistä kiistaa aletaan puida oikeudessa heinäkuun 30. päivä.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

ep_
ep_

1

Tämä Samsungin ja Applen suhde on jokseenkin kummallinen. Samsung on sekä Applen tärkeimpiä tavarantoimittajia, mutta pahin vihollinen.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja