Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Suomalaisyhtiön käyttöliittymätekniikkaa ZTE:n puhelimiin

2
Teemu Laitila

Suomalaisyhtiön käyttöliittymätekniikkaa ZTE:n puhelimiin
Kiinalainen puhelinvalmistaja ZTE ottaa uusissa puhelimissaan käyttöön 3D-käyttöliittymän, joka perustuu suomalaisen Rightwaren käyttöliittymämoottoriin. Rightware tunnetaan erityisesti mobiililaitteiden grafiikkatestien kehittäjänä.

Rightwaren Kanzi-toteutus otetaan käyttöön kaikissa ZTE:n Android 4.0 -versioon perustuvissa puhelimissa. Kanzi muodostuu kahdesta eri komponentista, joista Kanzi Engine pyörittää käyttöliittymää ja Kanzi Studio on monipuolinen työkalu käyttöliittymien grafiikoiden suunnitteluun. Runsaista efekteistä huolimatta Kanzi on Rightwaren mukaan kevyt käyttää, sillä sen kehityksessä on hyödynnetty yhtiön kokemusta grafiikkatestausohjelmistojen suunnittelusta.
Rightwaren mukaan Kanzi Studion käyttö mahdollistaa käyttöliittymäsuunnittelun ilman tarvetta ohjelmointiosaamiselle. Rightwaren esimerkkikuvien perusteella 3D-käyttöliittymät aiheuttavat mielleyhtymiä vanhoihin musiikintekosovelluksiin, joiden luvattiin mahdollistavan musiikin tekeminen ilman musiikkiosaamista. ZTE ei ole vielä julkaissut kuvia omasta käyttöliittymästään.

Kommentit (2)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja