Galaxy S III myyntiin tänään - laitteita ei riitä kaikille

10
Teemu Laitila

Galaxy S III myyntiin tänään - laitteita ei riitä kaikille
Samsungin pitkään odotettu Galaxy S III on tullut tänään myyntiin Suomessa. Raporttien mukaan laitteiden kysyntä ylittää kuitenkin tarjonnan reippaasti ja osa ennakkotilauksenkin tehneistä joutunee odottamaan puhelinta vähintään loppuviikkoon.

Suomalaisilta operaattoreilta kerrotaan, että SGS3:n ennakkokysyntä on ollut erittäin suurta. DNA:n mukaan puhelimia on riittänyt kaikille ennakkovarauksen tehneille, mutta laitteiden odotetaan kuitenkin loppuvan jo tänään tai huomenna aamuun mennessä. Lisää puhelimia saapuu loppuviikosta. Myös Elisalla ja Saunalahdella ennakkotilausmäärät ovat olleet suuret ja yhtiön mukaan laitteita ei välttämättä riitä kaikille ensimmäisestä erästä.

Suurista elektroniikkamyymälöistä Gigantti lupaa nettisivuillaan laitteiden toimitusajankohdaksi vasta kesäkuun puolivälin ja myös Verkkokauppa.comin varastosaldo on pahasti pakkasen puolella.

Tähän asti myyntiin tulleet laitteet ovat kaikki valkoisia versioita ja vielä tuntemattomasta syystä laitteen sinisen version toimitukset ovat jäissä koko Skandinavian alueella. Lisää tietoa sinisten laitteiden aikatauluista ja viivästymisen syistä on luvassa huomisen aikana.Ennakkokysyntä on ollut suurta maailmanlaajuisesti. Samsungin mukaan laitteita on ennakkotilattu maailmanlaajuisesti yli yhdeksän miljoonaa kappaletta, joskin yhtiö ei tarkenna onko kyseessä operaattoreiden tekemät tilausmäärät vai asiakkaiden tilaukset. Arvioissa odotetaan SGS3:n yltävän myyntiluvuissa vähintään sen edeltäjän runsaan 20 miljoonan kappaleen tasolle.

Myös Puhelinvertailu on saanut tänään laitteen käsiinsä ja arvio saapunee ensi viikon aikana.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -24%

Motorola Lenovo ThinkPhone
684 € Hobby Hall
859 € Proshop
900 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 900 €

Xiaomi Redmi Note 11S 5G (global) – hinta laskenut -17%

Xiaomi Redmi Note 11S 5G (global)
155 € Multitronic
194 € Proshop
199 € Multitronic

Alin hinta viikko sitten: 186 €

Motorola Moto G42 – hinta laskenut -14%

Motorola Moto G42
133 € Hobby Hall
141 € Proshop
153 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 155 €

Xiaomi 12X – hinta laskenut -11%

Xiaomi 12X
483 € Proshop
483 € Hobby Hall
747 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 544 €

Kommentit (10)

Anonyymi käyttäjä
iphooni (vahvistamaton)

2

On se nyt kuitenkin yksi markkinoiden kehittynein puhelin tekniikaltaa. Windows toosat ovat tekniikaltaan valovuoden perässä. Korjaus on kuitenkin luvassa syksyllä kun samsung julkaisee saman raudan win8:lla

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Schanna (vahvistamaton)

4

@1-3, kommentit ovat juuri tämän puhelimen käyttäjäkunnan tasoisia...

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

9

@11 Minusta siinä on suuri ero, puhutaanko jo itsensä läpilyöneestä sarjasta (Galaxy S) vai uudesta tulokkaasta.

Tosin, käytät tuota lapsellista "menneen talven Nokia Lumia"-sanapartta, joten en aseta kovin suuria odotuksia sinulle. Satutko käyttämään myös ah niin huvittavaa ja omaperäistä "mokia" sanaleikkiä?

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
asola (vahvistamaton)

10

Työpaikalta sain työpuhelimena Lumian 800. Sitä joitakin viikkoja käyttäneenä odotan innolla SGS3 saapumista - päädyin hankkimaan rinnakkaislaite sillä Lumialla on runsaasti ärsyttäviä miinuksia (ei tallenna puh.nroita SIM-kortille, uusien nroiden tallennus monen vaiheen läpi, synkronointi hävittää nimet ja sähköpostit, kaikkia tietoja ei voi edes synkronoida meiliakkauntin kanssa, ei toimivaa puhelimen hallintasovellusta PClle, puhelin sammuu vaikka varausta jäljellä neljännes, ei ilmaisia sovelluksia jne. Kaikkein pahin moka: surkea musiikinsoitin, bassot eivät toistu kuin vakionappikuulokkeilla, jotka eivät mahdu korviin.). Täysin käsittämättömiä "ominaisuuksia", mitään laitetta Windows-liittymällä ei tule enää hankittua ikinä, edes näin ilmaisena. Samsungista erittäin positiiviset kokemukset kahden Wave-mallin kautta.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.