Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Lumia 900:n myynti on ollut Suomessa hyvää -- ei kuitenkaan yllä huippulukemiin

16
Manu Pitkänen

Lumia 900:n myynti on ollut Suomessa hyvää -- ei kuitenkaan yllä huippulukemiin
Viime viikolla Suomessa myyntiin tullut Nokia Lumia 900 -älypuhelin on saanut jälleenmyyjien mukaan hyvän vastaanoton.

Gigantilta kerrottiin Puhelinvertailu.comille, että myynti on vastannut ennakko-odotuksia. Lumia 900:n saatavuudessa on hienoisia haasteita, mutta tarjonnan pitäisi pystyä vastaamaan kysyntään. Huippulukemiin Lumia 900:n myynti ei todennäköisesti yllä, sillä useimmat Nokian Windows-puhelimista kiinnostuneet kuluttajat ovat hankkineet Lumia 800:n.

Myös Suomen toiseksi suurin viihde-elektroniikan jälleenmyyjä, Verkkokauppa.com, on tyytyväinen Lumia 900:n starttiin. Lisää tietoa puhelimen suosiosta saataneen perjantaina, jolloin operaattorit julkaisevat myyntilistauksensa.

Lumia 900:n kovimpiin kilpailijoihin kuuluu kuun alussa esitelty ja tänään myyntiin tuleva Samsung Galaxy S III, jonka saatavuutta Suomessa saattaa heikentää isompien markkina-alueiden suureksi kasvanut kysyntä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (16)

Anonyymi käyttäjä
kojijiko (vahvistamaton)

1

"useimmat Nokian Windows-puhelimista kiinnostuneet kuluttajat ovat hankkineet Lumia 800:n."

Lähde, kiitos.

Vastaa
pelce
pelce

3

Mietin itsekin tämän puhelimen ostoa, mutta painoi sen verran enemmän kuin muut saman hintaluokan puhelimet ja ei ominaisuuksienkaan puolesta oikein säväyttänyt, niin jäi liikkeeseen.

@2
Hieno kommentti kokonaisuudessaan :)

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

4

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Uutinen:

Huippulukemiin Lumia 900:n myynti ei todennäköisesti yllä, sillä useimmat Nokian Windows-puhelimista kiinnostuneet kuluttajat ovat hankkineet Lumia 800:n.

Mielenkiintoinen tilanne. Ovatko siis L800 ja L900 liian lähellä toisiaan ominaisuuksiltaan, että L900:n odottamisen ja korkeamman hinnan ei katsottu olevan sen arvoista.

Vastaa
mniskane
mniskane

5

taisi olla niin, että L800 oli saatavilla kun L900 keskustelu pyöri pelkästään AT&T LTE variantin ympärillä.

Vastaa
icewoman
icewoman

6

En sanoisi että ne olisi liian lähellä toisiaan, siis lumia 800 ja 900.

Idea kai on lähteä hiukan vaatimattomammasta mallista aina vain parempaan, siis 610 -> 710 -> 800 -> 900. 900 on tosin jo aika iso taskupuhelimeksi... Sen takia jotkut, hinnan lisäksi, suosivat 800:sta?

Vastaa
joksak
joksak

7

Ihastuin tuohon jo paperilla, mutta nyt kun se on ollut kourassa perjantaista saakka niin olen kyllä täysin myyty. Ihmettelen että miten jaksoikin kolme vuotta Samsungin kehnoa softatukea (Kies, SGS:n 2.1->2.2->2.3 päivitysrumba ja kaikki muut kehnoudet). WP synkkailee itsensä kaikkiin tärkeimpiin juttuihin ja mihin vielä PC:tä tarvii niin Zune hoitaa kaiken langattomasti kotiin. <3

Vastaa
joksak
joksak

8

Niin no mikäs ettei. Tuossa omassa Galaxy S:ssä oli puolen vuoden ajan jo Android 4.0.3 ja sittemmin 4.0.4 eli ei nyt sinänsä mitenkään poikkea alustana siitä mitä on Galaxy S3:ssa (on vaan ilman sitä ikivanhaa touchwiziä, mutta sen launcherinhan voi vaihtaa jos ei tykkää). Hyviä luureja noin muuten. Ja miksi en olisi testannut, eihän se mikään yksisarvinen ole?

Se on harmi ettei niissä testilaitteissa ole kaupoissa linkitetty niin selkeästi esim Facebook tilejä, Outlookeja, Windows Liveä ja Gmaileja, sitten tajuaisi testatessakin, kuinka mutkaton WP:tä on käyttää muiden valmistajien ohjelmaviidakoihin verrattuna.

Vastaa
Ranvier
Ranvier

9

Myyntiä varmaan on hidastanut myös se, että ei ole varmuutta saadaanko WP8 päivitystä nykyisille WP-puhelimille. Joten monet varmaan odottavatkin WP8:ia ja seuraavan sukupolven Lumioita. Itsekin odotan varauksellla, mitä sieltä tulee sitten ulos. :)

Vastaa
perhana
perhana

10

@13
nimimerkistäsi päätellen tarkoitat kai sanoa, että sitten voi valita ostaako hyvän Windows Phone 8 puhelimen, vaiko Windows Phone 8 Samsungin

Vastaa
tonkie
tonkie

11

@9,10,13,15,16 Hei trolli. Uutinen koskee Nokian Lumia 900 ei Samsung Galaxy S III:sta. Voisitko lopettaa tuon ärsyttävän trollaamisen, näin antaisit paljon fiksumman kuvan itsestäsi. Toki jos lusikalla antaa, niin ei sitä kauhalla voi ottaa..

Uutiseen. Mainonta ei mediassa ole 900 kohdalla ollut yhtä näkyvää kuin 800 kohdalla, joka saattaa vaikuttaa myyntiin. Uskoma, että suurin osa mahdollisista ostaja kanditaateista ei tidä puhelimen olevan edes vielä markkinoilla.

Vastaa
joksak
joksak

13

Tietysti jos jotain tiettyä Flash-softaa käyttää usein niin kannattaa kokeilla vaikka kaverin android-luurilla että miten se toimii. Jotkut ovat jökkineet melko pahasti ainakin Galaxy S:n flashilla ja yleensä niitä ei olla suunniteltu noin pieneen näyttöön tai kosketustoiminnoille. Tai ainakin näin oli vielä joku kuukausi takaperin, ei ole nyt ole mulla CM9:n kanssa ollutkaan flashia ja en ole kyllä huomannut tarvettakaan.

Ilmeisesti tuota flashien määrää muutenkin vähennetty tuntuvasti kun en itse huomaa muuta kuin kaikki mainokset eivät toimi nettisivuilla normaalisti. Sit jos jotain haluaa todenteolla selata niin nettihän on sitä varten. Youtubet ja Vimeot saa tuossa Lumiassa toimimaan ihan oikein, samoin nuo Yle Areenat, Katsomot jne tulee siinä Nokia TV:ssä mukana

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
_800_ (vahvistamaton)

16

iPhonen jälkeen halusin ehdottomasti puhelimen, jota voi käyttää yhdellä kädellä ja valitsin näistä kahdesta pienemmän koon vuoksi. Olisin maksanut saman hinnan mitä suuremmasta, jos olisin saanut samat tehot mitä suuremmasta. Lumia on itselleni paluu puhelinten pariin, edellinen oli "monitoimilelu"

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.