Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tuotanto-ongelmat viivästyttävät sinisen SGS3:n toimituksia

1
Teemu Laitila

Tuotanto-ongelmat viivästyttävät sinisen SGS3:n toimituksia
Syynä sinisten Galaxy S III Pebble Blue -puhelinten heikkoon saatavuuteen on laitteen tuotannossa ilmenneet ongelmat. Ongelma koskettaa nimenomaan sinistä väriä ja siinä käytettyä kiiltävää Hyperglaze-pinnoitetta. Tänään myyntiin on tullut käytännössä pelkästään valkoisia laitteita.

Samsung ei kerro tarkemmin millaisista ongelmia on kyse, mutta yhtiön virallisen kannanoton mukaan ongelmat voivat johtaa laitteiden toimitusvaikeuksiin seuravien 2 - 3 viikon aikana.

Samsung GALAXY S III -puhelimen Pebble Blue -versiota varten on kehitetty täysin uusi sininen väri ja kiillon takaava Hyperglaze-materiaali. Samsung pitää kiinni korkeista laatustandardeistaan ja tarjoaa asiakkailleen vain parhaita mahdollisia GALAXY S III -laitteita. Siksi seuraavan 2–3 viikon aikana voi esiintyä lyhyitä katkoja Pebble Blue -version toimituksissa. Samsung tekee töitä varmistaakseen, että asiakkaat saavat Pebble Blue -laitteet niin nopeasti kuin mahdollista.
Samsung
Suomalaisista jälleenmyyjistä esimerkiksi Verkkokauppa.com listaa Pebble Blue -version saatavuudeksi "saatavuus avoinna" ja Saunalahden asiakaspalvelun mukaan sinisten versioiden arvioitu toimitusaika on tällä hetkellä 2 - 3 viikkoa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.