Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Gorilla-lasin valmistaja kehittelee taipuisaa lasia uusiin laitteisiin

1
Teemu Laitila

Gorilla-lasin valmistaja kehittelee taipuisaa lasia uusiin laitteisiin
Monissa huippupuhelimissa käytetystä Gorilla-lasista tuttu Corning on esitellyt uuden taipuisan ja erittäin ohuen lasimateriaalin. Willow Glass -nimellä tunnettu uusi lasimateriaali voisi yhtiön mukaan mullistaa esimerkiksi näyttötekniikan.

Willow Glass on niin taipuisaa, että se voitaisiin jopa taivuttaa laitteen ympärille. Se on myös paperinohutta ja tulevaisuudessa yhtiö uskoo voivansa yhdistää kaikki näytön valmistuksessa tarvittavat komponentit vain millin paksuiseksi kerrokseksi. Vähemmän ja ohuempia kerroksia sisältävät näytöt olisivat taipuisuutensa lisäksi nykyistä kirkkaampia.

Lyhyemmällä tähtäimellä ohut, mutta kestävä lasipinta auttaa valmistajia tekemään laitteistaan entistäkin ohuempia.

Corningin mukaan lasi on valmistajien kannalta ideaalinen ratkaisu, sillä taipuisuutensa ansiosta sitä voidaan valmistaa hieman paperin tapaan rullalta rullalle. Tehokas valmistustapa laskee hintoja ja tulevaisuudessa Corning visioi lasista rakennettavan esimerkiksi eräänlaisia elektronisia tapetteja, jotka toimivat samalla näyttöinä.


Yhtiö on aloittanut näytteiden toimitukset tärkeimmille asiakkailleen ja täysimittaisen tuotanto voisi alkaa vielä tämän vuoden aikana.

Corning esittelee uuden lasin mahdollisuuksia videolla:Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja