Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Windows Phone Marketplace saavutti 100.000 sovelluksen rajapyykin

3
Manu Pitkänen

Windows Phone Marketplace saavutti 100.000 sovelluksen rajapyykin
Microsoftin Windows Phone -mobiilikäyttöjärjestelmälle kehitetystä Windows Phone Marketplace -sovelluskaupasta löytyy jo yli 100.000 sovellusta. Kuukaudessa palveluun on tullut 10.000 sovellusta lisää.

All About Windows Phone -sivuston mukaan 3. kesäkuuta palvelussa oli 100.145 sovellusta. Sovelluskehitys on alkukankeuksien jälkeen vauhdittunut selvästi. Marketplace saavutti 50.000 sovelluksen rajan 14 kuukaudessa. Tästä on kulunut nyt vain puolisen vuotta.

Vaikka kilpailevat sovelluskaupat ovat selvästi edellä (Google Play: n. 500.000; App Store: yli 600.000), on Marketplacesta jo kehittynyt vakavasti otettava haastaja. Sen asema vahvistuu entisestään mikäli kasvunopeus pysyy samana. Positiivista Marketplacen kehityksessä on se, että 100.000 sovelluksen raja rikkoutui nopeammin kuin Androidilla (24 kuukautta). Applen App Storessa kasvuvauhti oli alkuvaiheessa kuitenkin rivakampi (16 kk).Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

Mysticiza
Mysticiza

1

Ei tuolla sovellusten määrällä mitään oikeaa merkitystä tunnu olevan, tosin esimerkiksi Google Playsta löytyy kymmenittäin erilaisia pierusovelluksia..

WP:n Marketplacesta löysin Lumia 900:ni kaikki tarvitsemani sovellukset.

Vastaa
Ibanez90
Ibanez90

2

Peleissä se ero sitten näkyykin. Enpä ainakaan itse onnistunut löytämään läheskään kaikkia pelejä Android storesta jotka App storesta löytyy ja parhaimmillaan noista Androidin peleistä kaikki ei edes toimi.

Toivottavasti WP:llä olisi tehty selaaminen helpommaksi kuin noissa yllämainituissa sovelluskaupoissa.

Vastaa
djtob
djtob

3

@3. Tässä puhutaan sovelluksista ja mitä sinä siinä väännät asiasta toiseen kommentillasi, rölli?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja