Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videolla: seuraavan iPhonen väitetty takakuori

4
Teemu Laitila

Videolla: seuraavan iPhonen väitetty takakuori
Youtubessa on julkaistu video, jonka väitetään esittelevän tulevan iPhone-mallin takakantta. Videon on julkaissut ETradeSupply-niminen kännykän osiin erikoistunut yhtiö.

Videolla näkyvä takakansi vastaa aiempia vuotaneita kuvia, jossa näkyy aiempaa pidemmältä vaikuttava yhdestä kappaleesta koostuva suurelta osin metallin värinen kuori. Eri lähteiden mukaan uuden iPhonen näyttö olisi 4,08 tuuman kokoinen.

Videolla puhuva henkilö viittaa tulevaan puhelimeen nimellä iPhone 5, vaikka Applen odotetaan nimeävän seuraavan iPhone-mallin muutoinkuin perinteisellä järjestysnumerolla. Videosta käy ilmi jo aiemmin huhuttu pienempi Dock-liitin, uuteen paikkaan sijoitettu kuulokeliitäntä sekä kaiuttimen ritilä.

Tähän saakka vuotaneet kuvat saattavat olla keskeneräisestä puhelinmallista, eli joskus syksyllä odotettu puhelin saatta vielä poiketa kuvista. Alla kuitenkin ETradeSupplyn video:


Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

ada86
ada86

1

On jo ihme et uutisoidaan joka kerta ku joku pikku osa iphonesta vuotaa medialle... Johan se on tiedetty et iphonet on saman mallisia...

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Suurimuutos? (vahvistamaton)

2

Siis miksi kaveri puhuu suurista muutoksista?? Ainut uutisoinnin arvoinen on tuo uusi liitäntä laturille/tiedonsiirtoon. Anyways, näyttää kyllä ihan hyvältä.

Vastaa
delic
delic

4

Vähän aiheen vierestä

Jos huhut pitää paikkansa niin kyllä nappaa Apple isot pinnat huomenna, kun paljon on ollut tapetilla onneton käyttispäivitys tuki valmistajilla.

"Both the iPhone 3GS and iPhone 4 will be supported with iOS 6"

Tuo tarkoittaisi että 3 vuotta vanha luuri saa uusimman ison käyttispäivityksen, jo suurena yllätyksenä pidettiin sitä, että iOS5 tuli 3GS mallille ja jos nyt pidentävät sitä vielä vuodella.

Noh huomenna se sitten selviää onko tämä huhu uutinen totta.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja