Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Windows Phone 8:n ruutukaappauskuvat leviävät -- todennäköisesti väärennöksiä

1
Manu Pitkänen

Windows Phone 8:n ruutukaappauskuvat leviävät -- todennäköisesti väärennöksiä
Microsoftin uuden Windows Phone 8:n esittelytilaisuus alkaa olla pian käsillä, tai näin ainakin monet uskovat. Lähestyvä Windows Phone -aiheinen tilaisuus on saanut myös "vuotajat" liikkeelle.

NokiaInnovations julkaissut ruutukaappauksia, joiden väitetään olevan Windows Phone 8:sta. Sivusto sai kuvat nimettömältä lähteeltä, eikä mene itsekään takuuseen niiden aitoudesta. Luottamusta ei herätä lainkaan se, että kamerasovelluksesta otetussa kuvassa on taustalla samainen maisema kuin vuonna 2006 julkaistussa Photoshop-oppaassa.

Kuvissa näkyy alustan huhutut Skype-integraatio ja RSC-e-yhteensopivuus. Jälkimmäisen avulla operaattorit voivat integroida puhelimiin omia puhe- ja viestipalveluita.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.