Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung tutkii kärähtäneen Galaxy S III:n arvoitusta

14
Manu Pitkänen

Samsung tutkii kärähtäneen Galaxy S III:n arvoitusta
Samsung kertoi virallisessa blogissaan, että se tutkii boards.ie-foorumille kirjoittaneen dillo2k10:n tapausta, jossa auton puhelinpidikkeessä ollut Samsung Galaxy S III syttyi tuleen.

Samsung otti Galaxy S III:n omistajaan yhteyttä kuultuaan asiasta ja korvasi puhelimen uuteen. Yhtiö aikoo selvittää mistä puhelimen syttyminen johtui. Dillo2k10 päivitti viestiinsä myöhemmin, ettei ole varma oliko vika puhelimessa yksistään. Puhelin saattoi olla liian lähellä auton lämmitysjärjestelmää.

Korealaisvalmistaja on kuitenkin tosissaan tapauksen kanssa. Lisätietoja on luvassa, kunhan tutkimukset ovat edenneet tarpeeksi pitkälle. Samsungilla oli aiemmin ongelmia Galaxy S III:n Pebble Blue -version valmistuksen kanssa.


Tapauksesta uutisoi suomeksi Mobiiliblogi.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (14)

3rd_party
3rd_party

2

Ripeää ja asiallista toimintaa Samsungilta. Todellisuudessa syy lienee jossain ihan muualla kuin puhelimessa (ja jos vika kuitenkin löytyy puhelimesta, niin luultavasti akku on maanantaikappale).

Mutta eiköhän tästäkin saada sota aikaiseksi. Niin on saatu kärähtäneistä iPhoneistakin.

Vastaa
G0lden_Kebab
G0lden_Kebab

3

onha se aika ikävä ku koko mersu syttyy palamaan jos itse ei satu olemaan paikkalla, ei noikaan nyt palamaan saisi syttyä "liian kuumassa autossa" kun avotultakaan ei ollut, kyllä on saanut tulla ainakin 100C astetta tuulettimista siinä tapauksessa, aika jännä sattuma kumminkin

Vastaa
Ibanez90
Ibanez90

4

@2

Ero noihin kärähtäneisiin Applen tuotteisiin on se että Apple koitti pakottaa laitteiden omistajat allekirjoittamaan salassapitosopimuksen.

Hyvä että Samsung sentään ilmoittaa julkisesti tällaisesta asiasta.

Vastaa
capuzino
capuzino

5

@1 & 3

Foorumi & Mobiiliblogi linkkien takaahan löytyi paljastava tieto, että nimimerkin takana oleva henkilö oli ajamassa autoa, kun se syttyi.

Vastaa
G0lden_Kebab
G0lden_Kebab

6

@5 kyllä sen tiesinkin mutta, ajattelin asiaa muiden ihmisten kannalta jos sama toistuu jollekin muulle. kyse oli JOS tilanteesta

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
seler1 (vahvistamaton)

7

minäki pidän auton lämmitysjärjestelmää kuumalla kesäkelillä täysillä.

Vastaa
perhana
perhana

8

suuren kohun aiheuttanut iphonen heikko pakkasenkesto perustui yhteen raportoituun tapaukseen jossa lasi oli hajonnut pakkasessa...

ja nyt on sitten yksi SGS III syttynyt palamaan kuumassa autossa...

jos otetaan maailman kaikki kännykän käyttäjät huomioon, kumpi on yleisempi käyttöympäristö kännykälle, kuuma auto kesällä, vai kova pakkanen talvella, ja kumpi tilanne on suurempi ongelma käyttäjälle, se että lasi hajoaa, vaiko se että kännykkä syttyy palamaan?

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
ggasgas (vahvistamaton)

9

8@ mitä sää selität? Ties kuinka monia valituksia on tullut ja olen itsekkin kuullut kuinka iphone menee jo pienillä pakkasilla käyttökelvottomaksi. Ainakin isän iphone 4s sammu talvella itestään aina ku ulkona oli -5 - -10 astetta pakkasta ja yritti käyttää puhelinta ulkona. Itse en kyllä usko tuohon palamaan syttyneeseen puhelimeen, tyyppi oli varmaan vain kännissä tai suuri iphone fani. Ja itseltäni taskusta löytyy nokialainen tällä hetkellä jos minua epäilette samsung-faniksi :D

Vastaa
Ibanez90
Ibanez90

10

@8

Netistä löytyy laaja testi jossa käytiin läpi samsungin huippumallit ja iPhonet ja iPhonet hävisivät todella suuresti tuon kisan pakkaskestävyydessä eikä todellakaan kyse ollut yhdestä tapauksesta vaan testistä.

Ja omasta taskusta löytyy iPhone 3gs ennen kuin joku alkaa joksikin faniksi haukkumaan.

Vastaa
perhana
perhana

11

@9-@10
Puhelimen sammuminen pakkasessa ei tarkoita sitä että se olisi mennyt rikki, se vain on sammunut.
Suurin kohu josta kirjoiteltiin oli nimenomaan lasin hajoamisesta pakkasessa, ja siitä että takuu ei tätä korvaisi jos näin tapahtuu.

Edelleen pidän huomattavasti suurempana haittana sitä jos puhelin syttyy palamaan, kuin sitä että se sammuu pakkasessa.

Vastaa
perhana
perhana

12

En tiedä onko kukaan tätä jaksanut enää seurata, mutta juuri kun näytti siltä että Samsung suhtautuisi asiallisesti tähän tapaukseen, heitti saksan Samsung liikkeelle sellaisen uutis-sammakon että se siitä asiallisuudesta...
Väittivät nimittäin että Samsungin tutkimusten perusteella tätä palanutta puhelinta on ensin yritetty kuivata MIKROAALTOUUNISSA jonka jälkeen se on sitten vasta myöhemmin syttynyt palamaan... eehehehehe...

Vastaa
perhana
perhana

14

@13
Kaveri onkin varsin terävin kynä penaalissa... puhelin ollut takataskussa automatkan ajan (eli käytännössä istuttu sen päällä) ja syttynyt sitten ihan omia aikojaan palamaan.

Itsekin pidin sellaista metallista käyntikorttirasiaa takataskussa, ja yllättäen se oli taipunut kaarevaksi autossa istuessani, onneksi siinä ei sentään ollut akkua sisällä :D

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja