Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Reuters: RIM voi siirtyä Windows Phoneen

8
Manu Pitkänen

Reuters: RIM voi siirtyä Windows Phoneen
RIM:n ahdinko syvenee päivä päivältä. Kanadalainen puhelinvalmistaja kertoi heikosta tuloksesta ja ilmoitti samalla BlackBerry 10 -käyttöjärjestelmää hyödyntävän älypuhelimen julkaisun viivästyvän ensi vuoteen.

Yhtiön mukaan lykkäyksen taustalla on BB10-käyttöjärjestelmän odotettua hitaampi kehitys. Puhelimen julkistus viivästyy näillä näkymin yli vuoden alkuperäiseen aikatauluun nähden. RIM onnistui myymään kvartaalin aikana 7,8 miljoonaa älypuhelinta.

Reutersin mukaan RIM saattaa etsiä ratkaisua ahdinkoon Microsoftin suunnalta. Uutistoimiston mukaan ohjelmistojätin toimitusjohtaja Steve Ballmer on keskustellut RIM:n kanssa viimeisten kuukausien aikana mahdollisesta yhteistyökuviosta, jonka johdosta puhelinvalmistaja siirtyisi Windows Phoneen.

Yhteistyö voisi olla samankaltainen kuin Nokian kanssa. Reutersin lähteen mukaan tässä tilanteessa RIM saattaisi myydä osuuden itsestään Microsoftille, joka osallistuisi myös RIM:n puhelimien markkinointikulujen maksamiseen. RIM halunnee kuitenkin säilyttää itsenäisyytensä, joten osuuden myynti ei ole ensisijainen vaihtoehto.RIM saattaa harkita myös verkkotoimintansa myymistä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (8)

Jonahan
Jonahan

1

Eipä kauhean hyvältä näytä, eikä tietenkään ole näyttänyt pitkään aikaan. Tilanne on pitkältikin sama, kuin mitä Nokian älypuhelimille kävi. Sillä erotuksella, että RIM:lla on jokseenkin kaikki munat yhdessä korissa, ja tulee reilun vuoden myöhässä, koska todellisuus tunnistettiin liian myöhään.

Uuden käyttiksen myöhästyminen joulun jälkeiseen aikaan on iso isku, pahimmassa tapauksessa ei ole mitään järkevää uutta jouluksi ja BB10-laitteetkin voivat hapantua käsiin softaa odoteltaessa, viivästys ei välttämättä ollut viimeinen.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
jake se minäkin (vahvistamaton)

2

...ja Microsofthan vetää näitä 'sontiaisia' kuin 'se' ...kasa kärpäsiä

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja