Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Komissio: Mobiilidatan kiskurihinnat historiaan

5
Manu Pitkänen

Komissio: Mobiilidatan kiskurihinnat historiaan
Heinäkuun ensimmäisenä päivänä voimaan tulleen hintakaton ansiosta operaattorit voivat periä EU:n sisällä tapahtuvasta datasiirrosta korkeintaan 70 senttiä per megatavu (+arvonlisävero). Euroopan komission varapuheenjohtaja Neelie Kroesin mukaan datasiirrosta perittävät kiskurihinnat ovat nyt historiaa.

Puheluiden ja tekstiviestien hintojen luvataan laskevan niin ikään. Voimaan tulleet hintakatot ovat osa komission strategiaa, jossa hintoja pudotetaan asteittain alaspäin. Heinäkuun 2014 jälkeen datasiirron megatavuhinnan luvataan olevan maksimissaan 20 senttiä (+alv.).

EU:n ulkopuolella vierailevia tullaan vastaisuudessa varoittamaan jos puhelinlasku lähenee 50 euroa tai jotakin muuta sovittua summaa. Tekstiviestillä, sähköpostilla tai ponnahdusikkunalla annettavan varoituksen tarkoituksena on estää yllätyssuuret puhelinlaskut.

Alla 1.7.2012 voimaan tulleet hintakatot ja tulevat alennukset. Aiheesta kerrotaan lisää komission tiedotteessa.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (5)

teme565
teme565

1

Ihan tervetullutta. Puheluhinnat nyt on jotensakin siedettäviä olleet jo tähänkin asti, mutta datasiirto on kyllä ollut törkeän hintaista.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
miksuh2- (vahvistamaton)

3

Hieno homma. uossa loppuvuodesta tulee ehkä taas käytyä Englannissa, jossa tuosta uudistuksesta on siis iloa. Lokakuussa oleva Turkin reissu onkin sitten toinen, juttu koska sillon mennään EU:n ulkopuolelle...

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

4

Mielestäni EU on näissä internet-asioissa ollut kiitettävän valpas ja toimelias. Pahimmat sikailut on pistetty kuriin jne.

Vastaa
Mynthon
Mynthon

5

Kyllähän tuosta kaistasta tullaan edelleenkin laskuttamaan kuin kyseessä olisi joku ehtyvä luonnonvara.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.