Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

DRM-vika korruptoi App Storen sovelluksia

4
Manu Pitkänen

DRM-vika korruptoi App Storen sovelluksia
Apple on korjannut ongelman, joka aiheutti joidenkin App Store -sovelluskaupan kautta hankittujen sovellusten kaatumisen niiden ensikäynnistymisen yhteydessä. Applen mukaan ongelma johtui DRM-koodia tuottavassa palvelimessa olleesta viasta, joka ulottui iOS-sovellusten lisäksi Mac-sovelluksiin.

Ongelma on saatu jo korjattua ja Applen mukaan sen ei pitäisi enää uusiutua. Vian aikana hankitun sovelluksen voi ladata uudelleen itselleen. Hankaluudet koskettivat muiden muassa Angry Birds Space-, Yahoo! Search-, Google Reader- ja Instapaper-ohjelmia.
Applen mukaan hankaluuksia syntyi hyvin harvalle. Ohjelmien lukumäärän perusteella ongelma oli kuitenkin melko yleinen. Instapaperin kehittäjä luetteloi yli sata korruptoitunutta sovellusta, kunnes kyllästyi uusien ohjelmien lisäämiseen.

Kommentit (4)

vierailija123 (vahvistamaton)

2

Huonosti toteutettua DRM:ää on vaikka millä mitalla. Hyviä esimerkkejä löytyy PC-puolelta GTA IV ja Battlefield 3, joiden LAILLISTEN versioiden pelattavuus kärsii DRM-ongelmien vuoksi (kokemusta on). Ainoa esimerkillisen hyvä DRM-alusta on Valven Steam - paljon paremmaksi pelaamisen ja oikeuksien hallinan helppouden välillä ei enää pääse.

Vastaa
Jetpcfkk (vahvistamaton)

3

Kun käyttää vain piratisoituja ohjelmia niin ei ole tällaistakaan kiusaa..

Vastaa
Jorge79 (vahvistamaton)

4

Tuota tuota, eihän IOS:lle ole mitään Google Reader -ohjelmaa?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja