Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

DRM-vika korruptoi App Storen sovelluksia

4
Manu Pitkänen

DRM-vika korruptoi App Storen sovelluksia
Apple on korjannut ongelman, joka aiheutti joidenkin App Store -sovelluskaupan kautta hankittujen sovellusten kaatumisen niiden ensikäynnistymisen yhteydessä. Applen mukaan ongelma johtui DRM-koodia tuottavassa palvelimessa olleesta viasta, joka ulottui iOS-sovellusten lisäksi Mac-sovelluksiin.

Ongelma on saatu jo korjattua ja Applen mukaan sen ei pitäisi enää uusiutua. Vian aikana hankitun sovelluksen voi ladata uudelleen itselleen. Hankaluudet koskettivat muiden muassa Angry Birds Space-, Yahoo! Search-, Google Reader- ja Instapaper-ohjelmia.

Applen mukaan hankaluuksia syntyi hyvin harvalle. Ohjelmien lukumäärän perusteella ongelma oli kuitenkin melko yleinen. Instapaperin kehittäjä luetteloi yli sata korruptoitunutta sovellusta, kunnes kyllästyi uusien ohjelmien lisäämiseen.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

Anonyymi käyttäjä
vierailija123 (vahvistamaton)

2

Huonosti toteutettua DRM:ää on vaikka millä mitalla. Hyviä esimerkkejä löytyy PC-puolelta GTA IV ja Battlefield 3, joiden LAILLISTEN versioiden pelattavuus kärsii DRM-ongelmien vuoksi (kokemusta on). Ainoa esimerkillisen hyvä DRM-alusta on Valven Steam - paljon paremmaksi pelaamisen ja oikeuksien hallinan helppouden välillä ei enää pääse.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Jetpcfkk (vahvistamaton)

3

Kun käyttää vain piratisoituja ohjelmia niin ei ole tällaistakaan kiusaa..

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Jorge79 (vahvistamaton)

4

Tuota tuota, eihän IOS:lle ole mitään Google Reader -ohjelmaa?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja