Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy Nexus tulee myyntiin Yhdysvalloissa ensi viikolla

2
Manu Pitkänen

Galaxy Nexus tulee myyntiin Yhdysvalloissa ensi viikolla
Apple järjesti viime viikolla Samsungin valmistamalle Galaxy Nexus -älypuhelimelle myyntikiellon Yhdysvalloissa, mutta Google lupaa aloittaa sen verkkokaupasta poistetun puhelimen myynnin uudelleen ensi viikolla.

Myyntiin tulevista Galaxy Nexus -älypuhelimista löytyy Ice Cream Sandwichin sijaan uusi Android 4.1 -käyttöjärjestelmä (Jelly Bean), jossa on otettu huomioon Applen immateriaalioikeudet. Asiasta kertoi ABC News. Google Play Storen tuotesivun mukaan Android 4.1:llä varustettu Galaxy Nexus tulee myyntiin pian.

Yhdysvalloissa voimaan tullut myyntikielto määrättiin erityisesti Quick Search Box -ominaisuuden takia. Google kertoi The Vergelle, että yhtiö muuttaa hakutoimintoa niin, että sen avulla voi etsiä tietoa ainoastaan verkosta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Anonyymi käyttäjä
qiii (vahvistamaton)

2

luultavasti cm10 saa suunnilleen parin tunnin sisään 4.1 sourcejen julkasun jälkeen, ei kannata turhaan odottaa samsungin julkasuja

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja