Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG suunnittelemassa älypuhelinta yrityksen itse valmistamilla komponenteilla

1
Panu Roivas

LG suunnittelemassa älypuhelinta yrityksen itse valmistamilla komponenteilla
Korealainen LG on älypuhelinvalmistajana jäänyt Samsungin jalkoihin, mutta se toimittaa edelleen suuret määrät komponentteja muun muassa Applelle ja muille älypuhelinvalmistajille. Yrityksen puhemies Koo Bon-moo kertoo kuitenkin, että LG:n pitäisi jatkossa käyttää enemmän omia komponenttejaan omissa älypuhelinmalleissaan.

LG:n sisaryritykset LG Display, LG Chem ja LG Innotek tuottavat suuria määriä komponentteja LG:n kilpailijoille, mutta LG Electronics ei tästä huolimatta ole aikaisemmin tyytynyt pelkkiin omien komponenttien käyttöön sen älypuhelinten valmistuksessa.
Tulevassa LG:n älypuhelimessa kerrotaan olevan neliydinsuoritin sekä yli 10 megapikselin kamera, mutta tarkempia tietoja joudutaan odottamaan syyskuulle, jolloin puhelimen julkaisun kerrotaan tapahtuvan.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja