Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC valmistelemassa superpuhelinta 1794x1080-resoluution näytöllä

15
Panu Roivas

HTC valmistelemassa superpuhelinta 1794x1080-resoluution näytöllä
Droid-life -verkkosivuston lähteiden mukaan HTC on suunnittelemassa huimalla 1080p-resoluutiolla varustettua älypuhelinta.

Hyvin arvosteluissa menestyneet One X ja S eivät ilmeisesti ole riittäneet HTC:lle, vaan yritys aikoo julkaista jossain vaiheessa myös uuden lippulaivamallin, jossa on poikkeuksellinen 1794x1080-resoluution näyttö, Adreno 320 GPU ja nopea Snapdragon S4 -suoritin.

GLBenchmark-testeistä peräisin saatujen tietojen mukaan HTC6435-mallinumerolla kulkevan älypuhelimen suoritin toimii 1,5 GHz nopeudella. Testien tulosten mukaan kyseessä olisi toistaiseksi nopein älypuhelin.

Puhelimessa uskotaan myös olevan 5-tuumainen näyttö ja sen mukana tulisi Samsungin Galaxy Noten tapaan Scribe pen -kynä. Jos speksit pitävät paikkansa, laite tulee todennäköisesti kilpailemaan Samsungin Galaxy Note 2:n kanssa loppuvuodesta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (15)

Anonyymi käyttäjä
kijoimim (vahvistamaton)

2

2"Testien tulosten mukaan kyseessä olisi toistaiseksi nopein älypuhelin. "

Android, nopein? haha.. Oma lumiaki nopeampi ku mikään android..

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
ei faktaa,mutta ...! (vahvistamaton)

5

kijoimim@ Ei taida olla nopein sen jälkeen,kun 100 sovellusta on yhtäaikaa päällä!!!. =)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
s730 (vahvistamaton)

6

Pojat älkää naurako nolaatte vaan itsenne.HTC tietää mitä tekee.

Vastaa
emagdnim
emagdnim

7

Eikö teillä akut kulu jo tarpeeksi nopeasti? Pitääkö karkkimarkkiin saada uudet enkat? Vai miksi hitossa joku kuolaa KÄNNYKÄN suorituskyky-speksejä? Vielä ei onneksi olla siinä, että esim. jonku pelin takia tarttis uuempi kännykkä saada.

Vastaa
OJ_Ghost
OJ_Ghost

9

@8
Eihän niitä lisä ytimiäkään käytössä erota. En ainakaan usko, että erottaisi! Mutta kun väki ostaa speksien perässä... Täytyyhän se olla hyvä, jos siinä on 4 ydintä, 1,5 giga-heertsii, viis tuumaa, x jotain muuta ja y toisenlaista. Ai niin mikäs laite oli kyseessä? No sou-waat, täytyy sen olla hyvä. :)

Olkaa hyvä vaan... ;)

Vastaa
Taeco
Taeco

11

Itse en ainakaan kaipaisi yli 720p RGB-matriisia... Vie vain akkua pikselit, joita en tule koskaan erottamaan käytössä. Jos esim. SGS3 näyttöä katsoo, niin saisi tuo olla vähän kirkkaampi. Jos tuo on yhtä himmeä, niin ei siitä ole mitään iloa, kun aurinkoisena päivänä saa joka tapauksessa siristellä silmiään, vaikka olisi 4k näyttö...

Vastaa
Taeco
Taeco

13

Ai että jokainen Samsungia tai ylipäätänsä mitään Androidvalmistajaa kritisoivan on oltava Nokiafani henkeen ja vereen?

Merkkiuskollisuuden vielä ymmärrän, mutta se, että kulkee nettipalstat läpi peittelemässä lempi merkkinsä huonoja puolia ja kaivelemassa muiden valmistajien pienimmätkin viat esille on mielestäni täysin naurettavaa. Tätä showta olen nyt lähes jokaisen puhelinuutisen kommentointiosiossa katsellut. Teillä on ilmeisesti jokin ongelma siinä, että ehkä joku muukin saattaa olla tyytyväinen tuotteeseensa, vaikkei laitetta ole valmistanut sama yritys.

Kysymykseesi vastataksesi: ei, en omista ensimmäisen sukupolven Lumiaa, enkä sellaista myöskään aio ostaa. Lumiat eivät myöskään ole 720p näyttöjä nähneetkään, joista äsken puhuin. Vaikka omistankin Nokian e7:n, voin silti kevyin mielin todeta Lumioissa olevan luvattoman huonoresoluutioiset näytöt. Keksisin myös lukuisia muita heikkouksia niistä, kutwn muidenkin valmistajien tuotteista. Mutta miksi en kokenut tapeelliseksi ottaa niitä esille ensimmäisessä viestissäni? Koska aiheena oli HTC ja erityisen isoresoluutioinen näyttö, jonka se aikoo tulevaan lippulaivaansa istuttaa. Siksi SGS3 oli huomattavasti parempi vertailukohde, kuin huonoresoluutioiset Lumiat.

Mielestäni pidempi akunkesto tai kirkkaampi näyttö ovat paljon tärkeämpiä, kuin pikselit, joita en edes näe. Miksi siis laittaa puhelimeen rahaa maksavia pikseleitä, jotka vain kuluttavat akkua?

Vastaa
pienipippeli
pienipippeli

14

Kaikki täytyy olla suurempaa ja kauniimpaa jos käyttäjän pippeli on pieni. Oma puhelimeni on puolet pienempi ja puolet kevyempi kuin nämä nykyiset pellelaitteet. Se menee kepeästi kepeämpienkin kesähepeneiden taskuun, sillä voi myös soittaa ja vastaanottaa tekstiviestejä. Repikää siitä.

Vastaa
kittap
kittap

15

Superpuhelin olis rannekellon kokoinen hologramminäyttöinen puhelin, 3D responsiivisuudella. Nää on vaan näitä muurahaisten kotiteattereita...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.