Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

iPhone 5 tulossa jo 7. elokuuta?

20
Panu Roivas

iPhone 5 tulossa jo 7. elokuuta?
Know your Mobile -sivuston lähteiden mukaan Applen seuraava iPhone tullaan julkaisemaan jo kuukauden sisään.

Know your Mobile viittaa "luotettaviin teollisuuslähteisiin", joiden mukaan Apple pitää iPhone 5 keynote-puheen 7. elokuuta. Aiempien huhujen mukaan Apple olisi aikaistanut iPhonen julkaisua lokakuulta elokuulle asti.

Applen uuden iPhonen huhutaan olevan entistä kookkaampi, ja siinä olisi 4-tuumainen Retina-näyttö. Muita komponenttihuhuja ovat muun muassa NFC-tuki ja neliydinsuoritin. Verkkoon vuotaneiden kuvien perusteella uusi puhelin olisi edelleen alumiininen ja siinä olisi kaksisävyinen musta kuori.

Applen odotetaan myös tuovan markkinoille iPhone 5:n myötä iOS 6.0 -käyttöjärjestelmän, jonka julkaisun Apple on jo luvannut syksylle.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (20)

jonir21
jonir21

4

4" olisi kyllä auttamattoman pieni itselle. Viikon käyttänyt sgs3:sta ja galaxy nexuksen 4,65" näyttö tuntuu jo liian pieneltä. Mielipideasioitahan nämä, eli ei tarvitse kenenkään impata vihanneksia :)

Vastaa
ProfaneX
ProfaneX

6

Galaxy Noten omistajana voin sanoa että eipä tule mieleenkään enää ikinä ostaa puhelinta jossa on alle 5" näyttö. :) Ei ole parin kuukauden aikana tullut vielä yhtään tilannetta että olisin toivonut että olisipa minulla pienempi puhelin.

Toki kyseessähän on henkilökohtainen mielipide.

On muuten todella tyylikkään näköinen tuo iPhone nuissa väreissä :o

Vastaa
Jonahan
Jonahan

13

@12 Lueppa vähän niitä kommentteja niin ehkä ymmärrät, että in-cell tekniikalla, Retina-näytöillä ja Samsungillakaan ei ole oikeastaan yhtään tekemistä keskenään.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
puhelinkonemies (vahvistamaton)

14

Ei kyllä herätä mitään intohimoja, jos tuo on uusin iPhone. Tästäkö Applen alamäki alkaa?

Vastaa
delic
delic

15

@14 se on jonkun tyypin tekemä 3D mallinnus kuukausia sitten vuotaneen kuorien ja kaikkien huhujen perusteella.

Tuskinpa se Applen alamäki edelleenkään alkaa, senhän on pitänyt alkaa joka vuosi :)

Tänä vuonna Applella on myyntivaltteina mm navigaattori, saas nähdä paljonko tulevat tuota mainoksissaan tuomaan esille, veikkaan että paljon.

Samoin passbook tulee olemaan varmasti hyvä myyntivaltti jos osaavat mainostaa sitä oikealla tavalla ja varmasti osaavatkin.

Samoin 4" näyttö laajentaa varmasti myyntiä.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Jönssss (vahvistamaton)

17

johtuukohan housun suuruudesta vai pienestä täytteestä? ---> ProfaneX @ 16.7.2012 23:17
Galaxy Noten omistajana voin sanoa että eipä tule mieleenkään enää ikinä ostaa puhelinta jossa on alle 5" näyttö. :) Ei ole parin kuukauden aikana tullut vielä yhtään tilannetta että olisin toivonut että olisipa minulla pienempi puhelin.

Vastaa
helena054
helena054

18

Kilpailu on kyllä niin jäätävän kovaa tolla alalla. Nokialaiset haukkuvat kyllä omia puhelimiaan useammin ku iphonen omistajat. Tuotteistus noissa kahdessa mallissa on toteutettu kyllä täysin eri tavalla mikä ehkä vaikuttaa sillä tavoin myös kuluttajien käyttäytymiseen. Viime viikolla Canterin aulassa istuessani luin julkaisua nimenomaan tästä aiheesta! Mielenkiintoisia näkökulmia siitä mitä apple on tehnyt eritavoin kuin nokia ja päinvastoin. Itselläni ollut sekä Lumia että iPhone ja Lumiaan olen kyllä ollut tyytyväisempi.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Sepi245 (vahvistamaton)

19

Itselläni on yhä käytössä täysin toimiva aika tarkalleen 2 vuotta sitten ostettu HTC Desire, jossa näytön koko taitaa olla jotain 3,5 tuuman luokkaa ja näytön resoluutio muistaakseni 480x800. Täytyy kyllä sanoa, että isompaa fyysistä kokoa en haluaisi, sillä tuo alkaa mielestäni olemaan aika maksimikokoa mikä sujuvasti farkkujen taskuun menee ja jota viitsii taskussa kantaa. Resoluutiokin on riittänyt, mutta voisihan se parempikin olla. En tiedä millaisia vaatteita nämä 5" näyttöjä ihannoivat käyttävät, mutta en kyllä mielelläni pitäisi lenkillä mukana Noten kokoista halkoa tai kaivaisi sitä farkkujen taskuista kun tuntuu, että Desirekin nykymitoilla pienenä älypuhelimena on välillä aika vaikea kaivaa farkkujen taskusta istuessa.

Jossain vaiheessa on puhelimen vaihto edessä ja luultavasti seuraava puhelin on joko HTC:n One-sarjaa tai sitten uusin Iphone, mikäli näytön koko on tuon 4 tuumaa iphonessa. HTC:n One X kiinnostaisi kyllä muilta spekseiltä, mutta tuo fyysinen koko on sitä luokkaa, että jää kyllä hyllylle.

Vastaa
kittap
kittap

20

Ei ole kiva lenkkipolulla juosta kun puhelin painaa ja pomppii. Tekisivätpä siitä iPod Nanosta puhelimen. Motorolan kun on pelkkä vastaanotin, eikä ne ole koollaan imarrelleet.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja