Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Windows Phone 8 ei ole enää Zune-riippuvainen

18
Matti Vähäkainu

Windows Phone 8 ei ole enää Zune-riippuvainen
Microsoft kertoi Windows Phone 8:n julkistuksen yhteydessä, että se tuo Windows Phone 8:n mukana tuen microSD-muistikorteille. Yhtiö ei kuitenkaan kertonut saako puhelimen vihdoin liitettyä tietokoneeseen massamuistitilassa.

Tietojen mukaan Microsoft olisi lisäämässä tätä yhtä odotetuimmista ominaisuuksista WP8-alustaan. Tämä tarkoittaa, että tiedonsiirto puhelimen ja tietokoneen välillä ei vaadi enää Zune-ohjelmistoa.

Samalla kerrotaan myös toisesta ominaisuudesta, joka on kiusannut eritoten kehittäjiä ja testaajia. WP8:n mukana tuodaan nimittäin myös kuvakaappaukset. Kuvakaappauksen saa tietojen mukaan otettua painamalla yhtäaikaa Windows-näppäintä ja kameranäppäintä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (18)

Bodomed
Bodomed

2

Kyllä silti jotenkin tuo Jollan MeeGo kiinnostaa paaljon enemmän! Kiva seurata sivusta jonkun yrityksen nousua ja sitten joskus tuhoa.

Vastaa
Sefriol
Sefriol

3

Jolla on uutta verta suomalaisessa yrityskulttuurissa. Suomi on ollut yhtä Nokiaa viimeiset viitisentoista vuotta, joten vaihtelu virkistää. Olisi hienoa, jos Jolla saisi samanlaisen menestyksen aikaan kuin esimerkiksi Rovio. Rovio on myös hyvä suunnannäyttäjä Jollalle, sillä markkinointi on se juttu, millä tuotteesta tehdään menestyksekäs. Asia, jossa Nokia on tangerrellut jo vuosikausia.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
W.P & I.E. (vahvistamaton)

4

Vielä kun Windows Phone 8 tulisi olemaan Internet Explorer riippuvainen!. ;/

Vastaa
mietaas
mietaas

5

jos nokian johtajat ymmärtäisivät bisnestä jotain, niin...

a) zune riippuvuus täytyisi saada pois myös lumia 900/800:sta. zune on tosi alkeellinen ohjelmisto, joka on tosi vanha/toimimaton windowsin jäänne. ei varmasti kelpaisi kenellekään muille kuin nokialle.

b) lumia 900/800:siin mahdollisimman nopeasti tulevan wp8-alustan kotinäyttö. ehdottomasti ennenkuin wp8-luureja tulee markkinoille.

t. osakkeenomistaja

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Ralle_ (vahvistamaton)

7

W.P & I.E.:
"Vielä kun Windows Phone 8 tulisi olemaan Internet Explorer riippuvainen!. ;/"

Tarkoitat kai Internet Explorer riippumaton. Olisi siinä tosiaan aika perseraiskattu olo jos joutuisi tuota selainta käyttämään :(

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
W.P & I.E (vahvistamaton)

8

@7 Yep,sorry,siis tuli nyt vähän väärin kirjoitettua. ;(
No,sitä sattuu mutta onneksi väärinkäsitykset voi korjata. ;)

Vastaa
syrtek66
syrtek66

9

Hallelujaa, nyt Nokia pelastuu ... Vai pelastuuko, erään arvion mukaan Nokia myy kolme miljoonaa Lumiaa tänä vuonna... Siis saman verran mitä Samsung myy Androidia parissa päivässä Galaxy 3 ilman mitään mainostamista.

grrrr ...

Vastaa
perhana
perhana

10

@7
nojaa... arvosteluissa on kylläkin yleensä kehuttu WP:n IE selainta... mutta en muista nähneeni yhtään arvostelua jossa olisi erityisesti kehuttu androidin tai symbianin natiivi selainta, siksi niissä joudutaankin kehumaan sitä kuinka niihin voi helposti asentaa jonkin kolmannen osapuolen selaimen.

Mutta makujahan on monia, joku tykkää siitä mikä on naisessa esiasennettuna, ja joku toinen tykkää tehdä kaiken omakätisesti

Vastaa
ernonbogel
ernonbogel

12

@11
Nyt taidat sekoittaa Windows Phonen ja Windows Mobilen. Windows Phone 7 oli ensimmäinen Windows Phone. Muut olivat Windows Mobileita

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
KK456 (vahvistamaton)

14

WindowsPhonen uudistukset ovat todella ällistyttäviä, niistä täytyy todeta kerta toisensa jälkeen että eikö tämäkin ole ollut muissa laitteissa jo vuosia... Ja näin keskeneräisen tekeleen Nokian johto arvioi parhaaksi vaihtoehdoksi älypuhelimiin... Uskomatonta

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
llllllllll (vahvistamaton)

15

@14 iOS:ssa on edelleen itunes-pakko ja se tuskin on katoamassa mihinkään tulevaisuudessakaan.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
llllllllll (vahvistamaton)

16

@14 iOS:ssa on edelleen itunes-pakko ja se tuskin on katoamassa mihinkään tulevaisuudessakaan.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja