>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy Note II -suorituskykytuloksia julki

25
Panu Roivas

Galaxy Note II -suorituskykytuloksia julki
Samsungin Galaxy Note -jättipuhelimelle on odoteltu jatkoa loppuvuodesta, ja viimeisimpien huhujen mukaan Galaxy Note II:n julkaisu tapahtuisi IFA-messuilla elokuun lopulla. Verkkoon on myös ilmestynyt GLBenchmark-tuloksia, joista paljastuu Galaxy Note II:n suoritin ja näytön resoluutio.

Samsung GT-N7100 -koodinimen alla kulkeva Galaxy Note II käyttää 1,6 GHz neliytimistä Exynos -järjestelmäpiiriä, ja näytön resoluutioksi on ilmoitettu 720p. Näytön koon on huhuttu olevan 5,5 tuumaa, ja siirtyminen 16:10-kuvasuhteesta 16:9-suhteeseen auttaisi pitämään Note II:n leveyden vielä samassa luokassa edeltäjänsä kanssa. Kameran uskotaan olevan 12-13 megapikseliä, mutta aiemmin huhuttua taipuvaa näyttöä ei nähtäisi vielä Galaxy Note II:ssa.Galaxy Note II:lle odotetaan myös kilpailijaa HTC:n suunnalta, jolta olisi huhujen mukaan luvassa 5" 1080p-näytöllä varustettu malli.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (25)

Anonyymi käyttäjä
pettynyt@ (vahvistamaton)

6

En jaksa uskoa,että kameran pikselimäärä tulee edelleenkään olemaan 12-13 Mpikseliä!!. =(
Mutta,jos Samsung kenties yllättäisi...!.

Vastaa
whiz_e_wig
whiz_e_wig

7

mieti kamera, jossa on miljoona pixeliä ja markkina arvo 10X15 eli kymppikuva. Wau, mikä innovaatio! tällä on menny ja mennään jatkossaki . Sukellusveneen valmistajaksi osakkeet on mielestäni liian korkealla edelleen ;)

Vastaa
Mysticiza
Mysticiza

8

Android Samsungin tyyliin kun on alla niin jäätyminen on taattu.
Kameratkin yleensä kauheeta suttua.
Ja se muotoilu...

Vastaa
whiz_e_wig
whiz_e_wig

9

Lainaus:

Mysticiza

Lainaus:

Android Samsungin tyyliin kun on alla niin jäätyminen on taattu.
Kameratkin yleensä kauheeta suttua.
Ja se muotoilu...


Mikä jäätyminen? Tarkoitatko että olet yrittänyt rootata vai ihanko olet yrittänyt tavata englanniksi foorumilta?

Kameran kuvanlaatu on taatusti jokaista pokkarin käyttäjää vähintään tyydyttävä edes mainitsematta kamerakännykän tarpeita.
On tuota tullut jo testailtua ihan paperille saakka.
Muotoilu oli s2:n jälkeen itsellekkin hieman kysymysmerkki ,mutta itseasissa laite istuu käteen huomattavasti paremmin kuin kuutio/neliskantti-malli,koska laite on todellakin ohut ja kevyt.

Huippulaite ei siitä mihinkään pääse.

Vastaa
simsim4
simsim4

10

@4 Eihän siinä uudessa nexus tabletissakaan ole kuin 720x1280... No vuoden päästä viimeistään... Ja kamera on ainaki nykysessä notessa loistava(samsungiksi) mutta zoomaus ennen kuvan ottoa on täyttä kuraa... Eli varmaan parantelee vain kuvaus ominaisuuksia ja pysyy tutussa ja turvallisessa 8mpix... Ja sampan desing on kohtalaista: Nokia 1. ainaki Lumia/N9 2. HTC 3. Samppa.

Vastaa
pentsu
pentsu

13

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti arivesa:

@4:
Ehkä ei vain mahdu? Nokia Lumia 900 näyttö on 800 x 480.Kirittävää näemmä riittää.
Kapula voi taltioida 1080p kuvaa,näytettäväksi isommalla ruudulla.
Alle 5"kuvissa eroa ei voine huomata?

Voiko tuohon mitään kokorajaa (5") antaa, mutta tätä olettamusta voisi vielä jatkojalostaa. Katselen olohuoneessa 47":n full hd telkkaria n.2m:n etäisyydeltä, enkä huomaa kuvassa mitään epäterävää. Miten hemmetissä epäterävyyden voisi huomata jos katsellaan 30cm:n päästä 5":n näyttöä? Eli kyseenalaistan myös vahvasti full hd näytön tarpeen puhelimessa.

Tottakai nuo luvut ovat tärkeitä tämänkin ketjun kahdelle ensimmäiselle kirjoittajalle, kun ymmärrys on tasoa "mitä isompi numero sitä parempi puhelin". Ehkä kaverit on sanonut niin...

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti sirkuttaja:

Eikös se ollut niin, että tuo 16:9 on huono puhelimessa??

Miksi olisi? Ei sillä kai mitään väliä ole minkämuotoinen ruutu siinä on.

Vastaa
aj84
aj84

14

No niin ja sitten päälle sylkäistään android ja ollaan lähtöpisteessä. Jokohan tällä 4-core exynos piirillä laitteen käyttö olisi sulavaa "edes" ? Epäilen..

Sama rauta + eri OS olisi toimiva ratkaisu, mutta pelkästään android alusta huonon optimointinsa ansiosta pilaa koko paketin. Eli edelleen odotellaan sitä päivää jolloin Samsung puhdistaisi nimensä ja siirtyisi käyttämään edes omaa käyttöjärjestelmäänsä. Toki jo Smart-TV:n myötä on tullut todistettua että heiltä se vain ei onnistu.

Vastaa
Mysticiza
Mysticiza

16

Kyllähän sen huomaa jo sillä että yhdellä ytimellä WP on sulavampi kuin Android neljällä. Ihan näin omien testien perusteella, Androidissa tuntuu aina olevan sellaista pientä epäsulavuutta oli laitteisto mikä hyvänsä.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
antero 4.0.4 @ (vahvistamaton)

17

Onneksi 4.1 JB on tulossa,siinä on ainakin optimointiin ja muistinhallintaan panostettu!.

Vastaa
On1on
On1on

18

No itsellä sulavuus ollut oikeen hyvä. Miten WP suoriutuu seuraavasta: samalla kun vedät skype puhelua, etäohjaat tietokonetta ja naputtelet SMS viestejä siinä välillä? Skype eikä teamviewer pätki edes. Tämä menee helposti 3G yhteydellä SGS3:sella :) Meni kyl ihan ohi tämä otsikon asian mutta menköön...

Vastaa
ProfaneX
ProfaneX

19

:D Ei olisi kyllä 3-5 vuotta sitten uskonut että porukka märisee jostain että puhelimeen ei saada Full-Hd resoluutiota.
Ei sitä oikeasti kukaan tarvi. Se on vaan sitä että voi aina kaikille kopauttaa ; No mutta mun puhelimessa on FULL-HD RESOLUUTIO !!one11!11!one!

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
sasasdf (vahvistamaton)

20

Olen kyllä hieman pettynyt, koska tuohon kokoon luulisi Samsungin laittaneen 1080p näytön. Totta tietysti on se, että vaikka S3:kin kuva on aivan riittävä. Ja tuskin kännykässä 1080p tai 720p ero olekaan helposti havaittavissa. Mutta kuitenkin, kyse ei ole siitä etteikö voisi tehdä, vaan ilmeisesti siitä, että ominaisuus on taas jossain pikaisesti ilmestyvässä uudessa puhelimessa.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
trolliface (vahvistamaton)

21

jes 5,5 tuuma, onneks kun en ostanut galaxy noten se oli hidas! tämän kuitenkin ostan. iso näyttö,1,6 ghz neljä ydintä toivotovasti se on nopemapi kuin sgs3 ja näytäis sgs3 semmoinen pyöreä! ja kynä parempi toisessa notessa oli surkea kynä joskus se lagii tai siileen :D pakko ostaa ellein iphone 5 näytä hienolta tai HTC:n suunnalta, jolta olisi huhujen mukaan luvassa 5" 1080p-näytöllä varustettu malli. samsung JYRÄÄ!

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
odottakaa 2012 loppu (vahvistamaton)

22

Samsungilta on tulossa myöskin SGS3 tekniikalla varustettu WP8 malli!.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.