Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung esittelee jotakin "taianomaista" elokuun lopulla

18
Manu Pitkänen

Samsung esittelee jotakin taianomaista elokuun lopulla
Samsung järjestää 29. elokuuta Unpacked-tapahtuman Tempodromissa, Berliinissä. Tilaisuus pidetään sopivasti pari päivää ennen IFA-messuja, jonka pitopaikkana on samainen saksalaiskaupunki.

Elokuun lopulla pidettävän tilaisuuden kutsukirjeessä on tuttu Unpacked-logo sekä taikasauva ja teksti "When magical moments come alive". Tämän tarkempaa tietoa tapahtuman annista ei ole saatavilla, mutta huhuja ja spekulaatioita tietysti riittää.

Yleisin näkemys on, että korealaisvalmistaja esittelisi viime vuoden lopulla julkaistun Galaxy Note -älypuhelimen seuraajan. Reutersin lähteet vahvistavat nämä epäilyt. Galaxy Note II:sta löytyy spekulaatioiden mukaan 5,5-tuumainen kosketusnäyttö ja Galaxy S III -tasoista rautaa.


Samsungin tavoitteena uskotaan olevan uuden puhelimen julkistaminen ennen Applen uutta iPhonea, jonka esittelyn arvellaan tapahtuvan syyskuun 12. päivä.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (18)

Anonyymi käyttäjä
notevorever (vahvistamaton)

2

haluasin ostaa ton sgs3 mutt en vielä ostan koska voi katua ostospäätöstäni niin ootan ton sg note 2. varmaan note 2 on hieno ja isö näyttö. én odota ton surkea iphone 5. android forever! jännittelen tässä seuraava notea! :)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
notevorever (vahvistamaton)

3

haluasin ostaa ton sgs3 mutt en vielä ostan koska voi katua ostospäätöstäni niin ootan ton sg note 2. varmaan note 2 on hieno ja isö näyttö. én odota ton surkea iphone 5. android forever! jännittelen tässä seuraava notea! :)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
eepeew (vahvistamaton)

5

Odottakaa 5. - 6.9. Silloin Helsingissä esitellään ne laitteet joita seuraavaksi kaikki ostavat.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
ex-simsong (vahvistamaton)

7

Tuota SGS3 tai Note 2 roskaa en enää itselleni osta. Hetken leluja ja sitten rikki. Kyllä puhelimen pitää edes pari vuotta kestää ja toimia. Seuraavaksi palaan Nokialaiseen.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
S3@ (vahvistamaton)

9

@8 Aivan. =) mennen talven Lumia roskasta.No,ongelmia ainakin tiedossa... ;/

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
HAHHAHA (vahvistamaton)

11

TAAS fiksu veto samsungilta julkaisee toista uutta puhelinta ennen applea! samsung galaxy note 2 myydän varmaan paljon :). #7 ei älypuhelimmet mene rikki niisä on gorilla glass 2. ja osta lisävarusteita puhelimeen kuten suojakuori:https://www.hudomishop.net/?snsrc=aws_a62fc27b941f88f008f75135085475f316170699310&snkw=puhelimen%20suoja

Vastaa
JoniS
JoniS

12

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti HAHHAHA:

TAAS fiksu veto samsungilta julkaisee toista uutta puhelinta ennen applea! samsung galaxy note 2 myydän varmaan paljon :). #7 ei älypuhelimmet mene rikki niisä on gorilla glass 2. ja osta lisävarusteita puhelimeen kuten suojakuori:https://www.hudomishop.net/?snsrc=aws_a62fc27b941f88f008f75135085475f316170699310&snkw=puhelimen%20suoja

Tai sitten vain käyttää sitä puhelinta normaalisti, kyllä kaikki hajoaa jos haluaa

Vastaa
JJH90
JJH90

13

@11 Ei siinä mikään apinalasi auta jos joku menee rikki komponenttien viallisuuden vuoksi. Omasta Galaxy S 1:stä meni aikoinaan näyttö rikki (yksi pystypikselisarake) ilman fyysisiä iskuja, 1kk oston jälkeen.
Silti mukava nähdä mitä ovat saaneet aikaan

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
TurhaaVittuilua@ (vahvistamaton)

16

@15 Syy ei taida olla valmistajassa pelkästään,joten... Google mallit saavat ekaks viimeisimmän ohjelmistopäivityksen (Google puhelimet ovat ne beta-malleja) ja sitten muut tulevat perässä.Google on vähän niin,kuin Nokia!. :/

Vastaa
Janzor
Janzor

17

@15

Taidat tietää mistä puhut. Googlen mallit ovat ihan normaaleja puhelimia, ei niissä mitään betaa ole. Syy miksi niihin tulee ekana päivitykset on se, että ne on abouttirallaa ainoita malleja jotka käyttää puhdasta Androidia kun taas muilla valmistajilla siihen päälle tuupamaan rekkalastillinen ylimäärästä törkyä hidastamaan puhelinta.

Vastaa
himpo
himpo

18

Oma Nokian 3720 Classic jaksaa jauhaa vuodesta toiseen, tiputin sen pyöräillessä asfaltille ja parilla naarmulla selvittiin.

Tajusin vain että "jos" se joskus hajoaa otan samanlaisen tilalle.

Mutta ei niitä saa käytettyinä mistään, ja hinta uusilla on edelleen sama jonka maksoin kun se julkaistiin.
Eli ilmeisti kukaan ei halua luopua hyvästä puhelimestaan ja kestävien puhelinten hinnat eivät laske koskaan!

Äly toy älyn vei! Mutta ostakaa vain jos siltä tuntuu.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja