Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Fujitsulta haptisella kosketusnäytöllä varustettu älypuhelin

3
Manu Pitkänen

Fujitsulta haptisella kosketusnäytöllä varustettu älypuhelin
Haptisista kosketusnäytöistä on povattu mobiililaitteiden seuraavaa isoa askelta. Vaikka teknologioita on demottu jo useampi vuosi, ei niihin perustuvia valmiita tuotteita ole pahemmin näkynyt kauppojen hyllyillä. Fujitsu on kuitenkin tehnyt poikkeuksen.

Yhtiö on tuonut Japanin puhelinmarkkinoille uuden Raku-Raku F-12D -älypuhelimen, joka on päällisin puolin kuin mikä tahansa kosketusnäytöllä varustettu puhelin. Sen näytöstä löytyy kuitenkin Immersionin kehittämää teknologiaa, jonka ansiosta näytöllä olevat näppäimet tuntuvat oikeilta fyysisiltä painikkeilta. Tuntuma luodaan pietsoaktuaattoreilla ja TouchSense 5000 -ohjelmistolla.

Haptinen kosketusnäyttö on yhtiöiden mukaan tarkka ja tarjoaa realistisen vaikutelman. Teknologian ansiosta puhelimen käyttöliittymästä on pystytty tekemään aiempaa intuitiivisempi.

Fujitsun Raku-Raku-puhelinta myydään Japanissa NTT DoCoMo -operaattorin kautta (tiedote).


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.