Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google kiristää Android-sovellusten julkaisukriteerejä

3
Manu Pitkänen

Google kiristää Android-sovellusten julkaisukriteerejä
Google aikoo tiukentaa sen Google Play -sovelluskaupan kautta levitettävien sovellusten julkaisukriteerejä. Uusilla määräyksillä yhtiö pyrkii parantamaan sovelluskauppansa tasoa ja turvallisuutta.

Vastaisuudessa kehittäjä ei voi enää antaa ohjelmalleen ikonia (tai nimeä), joka erehdyttävästi muistuttaa jonkin toisen ohjelman kuvaketta (tai nimeä). Rajoitteella pyritään estämään haitallisten ohjelmien leviämistä, mitkä ovat naamioituneet joksikin huippusuosituksi ohjelmaksi.

Google on myös määritellyt miten mainoksia voidaan esittää sovelluksissa. Säädöksillä pyritään varmistamaan, ettei ilmaisissa ohjelmissa esitetä mainoksia käyttäjän kannalta häiritsevällä tavalla.

Kehittäjillä on 30 vuorokautta aikaa tarkistaa ja muuttaa ohjelmiensa yhteensopivuus uusien sääntöjen kanssa.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

P.S. Kaikkien diilit-uutiskirjeemme tilanneiden kesken arvomme joulukuussa 2019 mm. Turtle Beachin kuulokkeet ja muita palkintoja.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

Vilperi13
Vilperi13

3

Vihdoinkin!Mahtavaa oli kun asensin erään ohjelman kännykälle niin joka 5 sekunti kännykän ylälaitaan ilmestyi mainos...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja