Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia tarjoaa saksalaisille Lumia-puhelinten ostajille 50 euron lahjakortin

18
Panu Roivas

Nokia tarjoaa saksalaisille Lumia-puhelinten ostajille 50 euron lahjakortin
Nokia tarjoaa Saksassa mahdollisuutta 50 euron lahjakorttiin Lumia 800 tai 900 -älypuhelimen ostaneille.

50 euroa ei saa käteisenä, vaan lahjakorttina Saksan Amazoniin, IKEAan tai Saturniin. Nokia on tehnyt tempausta varten sivuston, jonne puhelimen tiedot on syötettävä. Käyttäjän on oltava täysi-ikäinen Saksan kansalainen ja puhelin on pitänyt ostaa Saksasta, jotta lahjakortin voi lunastaa.

Lumia-puhelinten myynti on ollut odotuksiin verrattuna laimeaa, ja tähän mennessä niitä on myyty vain noin 7 miljoonaa kappaletta. Nokia onkin tiputtanut Lumia-mallien hintoja rankalla kädellä Yhdysvalloissa, jossa se pyrkii saamaan suurempaa jalansijaa markkinoilla. Tämä on näkynyt valitettavasti myös yrityksen tuloksessa, sillä Lumia-puhelimet jäävät kauaksi Applen iPhonen tuottomarginaaleista.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (18)

Anonyymi käyttäjä
Jani.H. (vahvistamaton)

2

Lumia-puhelinten myynti on ollut odotuksiin verrattuna laimeaa, ja tähän mennessä niitä on myyty vain noin 4 miljoonaa kappaletta. Nokia onkin tiputtanut Lumia-mallien hintoja rankalla kädellä Yhdysvalloissa,jossa se pyrkii saamaan suurempaa jalansijaa markkinoilla.Tämä on näkynyt valitettavasti myös yrityksen tuloksessa,sillä Lumia-puhelimet jäävät kauaksi Applen iPhonen tuottomarginaaleista.
Lumia-puhelimet jäävät kauaksi Applen iPhonen tuottomarginaaleista (samoin myös Samsung Galaxy S2 ja S3 malleihin verrattuna).
Pelkkä 50 euron lahjakortti ei ainakaan minulle riittäisi,pitäisi olla 100 euroa!. =)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
tonttula (vahvistamaton)

3

Vaikka myynti on ehdottomasti ollut laimeata niin Nokiahan myi 4 miljoonaa viime kvartaalilla.
Taitavat olla myynyt kokanaisuudessaan 7 miljoonaa Lumiaa.

Vastaa
Sefriol
Sefriol

4

Tässä vaiheessa tuottomarginaalit ovat toissijaisia. Tärkeämpää ovat myyntimäärät ja tyytyväiset asiakkaat, sillä he mainostavat puhelimia ilmaiseksi eteenpäin. Sitten kun jalansija markkinoilla on saatu voidaan hinnanpudotuksia hidastaa ja näin saada rahaa takaisin.
Samalla julkaistaan uusia puhelimia hintahaitarin yläpäähän. Tällöin on teknologiasaiteilla suuri merkitys, sillä uusimmat ja kalliimmat mallit menevät yleensä teknologiafanien käyttöön, jotka taas mainostavat puhelinta eteenpäin kavereilleen. Samalla puhelinta markkinoidaan mediassa, jonka jälkeen tavallinen kuluttaja tekee päätöksen minkä puhelimen ostaa.

Vastaa
M.H
M.H

5

Lumiathan on ihan helvetin hyviä puhelimina, itselle lähinnä pitäs tarjota rahaa, että ottaisin vastaan Galaxyn tai Iphonen. Nokia vaan tossa kusee omaan nilkkaansa, kun tarjoaa ns. cashbackia lahjakortin muodossa, että ihmiset niitä ostaisivat.

Vastaa
djtob
djtob

7

Ai 7 miljoonaa? Sehän on nopeaa kehitystä kun Q2:ssa on kerrottu 4 miljoonaa Lumiaa.

@1, @2 ja @3 sama rölläättöri mutta nimi taitaa olla aito, pannaanpas merkille.

Vastaa
JuhaW
JuhaW

9

WP on oikeasti aivan pirun hyvä, nopea, vakaa ja kaunis käyttis. Nykyisellään se vaan ei riitä tän hetkisillä markkinoilla, koska on hieman jäljessä sekä ominaisuuksissa, että huimasti raudassa. WP8 tulee muuttamaan tämän kyllä, mutta tuleeko se liian myöhään, jää nähtäväksi..
Vannoutuneita faneja on myös vaikea kääntää toiselle puolelle. Android faneja ei varmasti helpolla käännytetä, mutta Applen käyttäjiä ehkä.

Vastaa
Jupsu
Jupsu

10

Itse olen miettinyt että nokian ostan kun wp8 tulee, vielä jos hyvä operaattori kamppanja tulisi.. ilman kampanjaa kyllä sen verran suolasia nämä uudet älypuhelimet hinnoiltaan joten taidan odottaa että saisi sitten käytettynä joskus..

Vastaa
w4sd
w4sd

13

@11 Ootko nähnyt miltä esim HTC:n ja Samsungin WP-luurit näyttää? Susirumia puhelimia, HTC:n puhelimet vielä vaikuttaa jotanekin laadukkaista osista rakennetuilta toisin kuin Sampan muutamat WP7-mallit jotka natisee ja näyttää leluilta.

Vastaa
teme565
teme565

14

Sitten kun tulee ulos qwertyllinen Windows-kapula, sen ostamista voisi harkita, ei ennen. Symbian-aikakaudella Nokia myös panosti tosissaan yrityssektorille ja se näkyi. E-kapulat oli hiukan toista maata kun rimpulat N-sarjalaiset muoviroskat. Mutta missä ovat yrityskäyttöön suunnatut WP-luurit? Nyt vaan tuotetaan jotain tusinalumioita jotka ei edes myy.

Vastaa
Joensuu
Joensuu

18

Tässähän alkaa nokian puolelta olla epätoivon merkkejä ilmassa kun pitää jo maksaa että tuotteen saa kaupaksi.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja