Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HS: Jolla osti jolla.com-osoitteen 40 000 eurolla

4
Teemu Laitila

HS: Jolla osti jolla.com-osoitteen 40 000 eurolla
Entisten nokialaisten perustama Jolla-yhtiö on on ostanut jolla.com-domainnimen 50 000 dollarilla eli runsaalla 40 000 eurolla, kertoo Helsingin Sanomat nettisivuillaan. Jolla on vahvistanut Helsingin Sanomille ostaneensa osoitteen ja myös domain-nimen whois-tiedot osoittavat Jollan konttoriin Helsingissä.

Jolla.com-osoite ei ole vielä auki ja yhtiön HS:lle antaman kommentin mukaan tavoitteena oli suojata arvoaan kasvattanutta brändiä. "Jollan brändiarvo on noussut huimasti viime viikkojen aikana ja olemme tehneet tarvittavia toimenpiteitä suojellaksemme tätä brändiä", yhtiön viestinnästä kerrottiin.

Domain-nimien kauppoja seuraavan DomainNews-sivuston mukaan Jollan maksama kauppahinta oli vasta kymmenenneksi suurin heinäkuun aikana toteutunut kauppa. Kallein heinäkuussa myyty osoite oli metals.com, joka vaihtoi omistajaa 140 000 dollarilla.


Jolla on ollut kesän aikana uutisissa, kun yhtiö on ilmoittanut aikovansa julkistaa uusia MeeGo-järjestelmään perustuvia puhelinmalleja. Yhtiön mukaan tavoitteena on julkistaa ensimmäinen puhelin vielä kuluvan vuoden aikana.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

OJ_Ghost
OJ_Ghost

1

Millä rahalla Jolla oikein porskuttaa? Jos ne vielä rekryää suurta osaa Nokian Oululaisista, niin täytyy sielä kai vähän olla valuuttaakin takana...

Vastaa
djtob
djtob

2

Eiköhän Nokian Bridge-ohjelma tue näitä uusia firmoja ja sen lisäksi sijoittajat ovat varmaan satsanneet.

Emme luonnollisesti saakaan tietää rahavirtoja kunnes Jolla virallisesti on aloittanut toimintansa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja