Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Windows Phonen tori muuttuu kaupaksi

1
Teemu Laitila

Windows Phonen tori muuttuu kaupaksi
Microsoftin Windows Phone -laitteille sovelluksia tarjoava Windows Phone Marketplace on pian Windows Phone Store. Tuleva nimenmuutos käy ilmi Microsoftin tuoreen kehittäjille tarkoitetun Windows Phone Dev Center -sivuston teksteistä, havainnoi The Verge.

Microsoft ei ole virallisesti vahvistanut tietoja uudesta nimestä, mutta muutos vaikuttaa loogiselta askeleelta Microsoftin nykyisessä strategiassa, joka pyrkii yhdistämään yhtiön kaikki tuotteet samaan graafiseen tyyliin ja käyttöliittymäkonventioihin. Tulevalle Windows 8 -järjestelmälle voi hankkia sovelluksia Windows Store -nimisestä kaupasta, jolla Windows Phone Store on looginen jatke.

Mobiilisovellusten kauppa julkaistiin alun perin vajaat kaksi vuotta sitten ja nimenmuutos tapahtunee viimeistään ensimmäisten Windows Phone 8 -laitteiden julkaisun yhteydessä.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

OJ_Ghost
OJ_Ghost

1

Ei ne sitten hoksanneet, että kumpaas ne (ARM-)tabletti koneet sit käyttää? :) "Phone market? Mutta mullahan on tabletti", miettii nokkelimmat käyttäjät... :D

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja