Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google Translaten Android-sovellus oppi kääntämään kuvista

7
Manu Pitkänen

Google Translaten Android-sovellus oppi kääntämään kuvista
Google Translaten Android-sovelluksen tuorein versio osaa kääntää kuvissa olevat tekstit halutulle kielelle.

2.5-version sisältämä uusi kääntöominaisuus toimii muiden muassa englannista, saksasta, espanjasta ja ranskasta kaikille muille Translaten tukemille kielille. Käännöstä ei voida kuitenkaan suorittaa jos lähdekieli on jokin pienempi kieli, kuten vaikkapa suomi.

Ominaisuus toimii käytännössä niin, että käyttäjä avaa Translate-sovelluksen ja ottaa sen kautta puhelimen kameralla kuvan tekstistä. Sovellus pyytää tarkentamaan käännöstä vaativan alueen kuvassa ja lähettää näytteen Googlen palvelimille analysoitavaksi, minkä jälkeen puhelimen ruutuun ilmestyy käännetty teksti. Ominaisuus toimii vain Android 2.3:ssa ja sitä uudemmissa käyttöjärjestelmissä.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (7)

Aruzo
Aruzo

2

...Ja sama ominaisuushan on ollut integroituna jo Winwdows Phoneen vuoden ajan. Hieno ominaisuus kyllä, toivottavasti toimii Androidilla paremmin kuin windowssissa :D

Vastaa
Raattis
Raattis

5

Onko vastaavaa sovellusta japanista kääntämiselle? Niiden merkkien kirjoittaminen kääntäjään on jo vähän enemmän kuin hidaste.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
JesseKristian (vahvistamaton)

7

Eikös tuo googlen tarjoama Capthca-tunniste ole kerännyt dataa siitä miltä sanat "näyttävät" kuvina samalla kun toimii tunnistautumispalveluna? Toinen sanahan kahdesta on aina googlen generoima, ja toinen suoraan jostain skannatusta tekstistä :

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.