Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Motorolalta viidennes työvoimasta ulos

1
Matti Vähäkainu

Motorolalta viidennes työvoimasta ulos
Motorola vähentää työvoimaa peräti 20 prosenttia, kertoo The New York Times. Googlen omistukseen siirtynyt Motorola Mobility on kertonut, että yrityksen toiminnan uudelleenjärjestelyn johdosta viidennes työntekijöistä joutuu pakkaamaan tavaransa.

Matkapuhelimia valmistavan Motorolan 94 toimipaikasta suljetaan kolmannes ja irtisanottavia on yhteensä 4000. Google karsii merkittävästi myös Motorolan johtoa. Kolmannes irtisanottavista työskentelee Yhdysvalloissa.
Toimenpiteiden tarkoituksena on virtaviivaistaa toimintaa ja keskittyä muutaman huippupuhelimien valmistamiseen. Google-omisteisena yrityksenä Motorolan puhelimien käyttöjärjestelmänä nähdään tietysti Android, johon yritys on panostanut jo vuosia.

Googlelta on odotettu Motorolan valmistamia laitteita, mutta toistaiseksi Nexus-sarjan laitteet on valmistanut jokin Motorolan kilpailijoista.

Kommentit (1)

Jonahan
Jonahan

1

Virtaviivaistetaan firmaa ja keskitytään pienempään määrään tuotteita. Aika tuttu lääke mobiilimarkkinalla tällä hetkellä. Tämän vuoden aikana saman strategian ovat julkistaneet Motorolan lisäksi jo ainakin HTC, Nokia ja RIM. Koveneva kilpailu vaatii veronsa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja