Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kun taianomaiset hetket käyvät toteen -- Samsung hypettää tulevaa puhelinjulkistusta

17
Manu Pitkänen

Kun taianomaiset hetket käyvät toteen -- Samsung hypettää tulevaa puhelinjulkistusta
Berliinin IFA-messut alkavat lähestyä, mikä tarkoittaa myös sitä, että Samsungin oma varjotilaisuus on kohta käsillä. Nyt onkin otollinen hetki aloittaa julkistukseen liittyvä hypetys.

Spekuloijat ovat arvelleet, että korealaisvalmistaja aikoo esitellä jatkajan Galaxy Note -älypuhelimelle. Yhtiön uuden teaser-videon perusteella luvassa on stylus-kynää totteleva laite, joten spekulaatiot eivät ole kovin kaukaa haettuja.

Luovaan työhön suunnattua laitetta hypetetään ohjaaja Wim Wendersin kasvoilla.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (17)

Anonyymi käyttäjä
SANSUNG (vahvistamaton)

5

ei tää oo trolli tää on totuus! samsung on vai yksikertaisesti ylivoimainen, paras älypuhelin valmistaja! :)

Vastaa
Ranvier
Ranvier

6

@3: Ei se oo trolli, vaan se on niin kovaa sosiaalisesti ehdollistettu, ettei se pysty näkemään omassa ajattelumallissaan mitään vikaa, vaan pitää sitä näin ollen ainoana oikeana. Ei pysty minkäänlaiseen objektiiviseen ajatteluun ja ajattelemaan asioita järjen kanssa vaan antaa omien mieltymysten ja "tunteen" viedä kuin pässiä narusta ja pitää tätä faktana.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
HohHoijaa! @ (vahvistamaton)

7

Ranvier @ yrittää jälleen olla niin ylimielisesti isänmaallinen,eikä huomaa että kuinka pahasti Nokia on jäänyt "tossujen alle" kehityksessä..vertaa vaikka Samsungiin!.

Vastaa
djtob
djtob

13

@12. Toi röllin intohimo yhteen merkkiin on merkki itsekkyydestä ja silloin minkäänlaiset järkevät puheet eivät kelpaa ja se näkyy siinä silmittömänä vihaamisena, kaikenlaiset korealaisuutisten vetämisenä sekä aina Nokiaa nostetaan esille. Edellisessä uutisessa kun käsiteltiin pelkästään Samsungin mallia ja kuka se ensimmäisenä aina nostaa Nokiakortin kun kukaan muu ei ole sitä ottanut esille?

Vastaa
Ranvier
Ranvier

14

@13: Juu olen huomannut. Senpä takia kannattaa ottaa ilo irti ja pitää sen kustannuksella hauskaa, niin rassukka menee sit ihan hämmennyksiin, kun ei ymmärrä mitä ympärillä tapahtuu. :P Tuollaiset kaverit eivät yleensä juurikaan ymmärrä sarkasmia, niin sitä kannattaa harrastaa. :P

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
HohHoijaa! @ (vahvistamaton)

15

@14
Jo on teillä kiihkouskovaisilla ja ylimielisillä Nokia röllipeikoilla huvinne!.
HAH,HAH!. ;)

Vastaa
Ranvier
Ranvier

16

@15: Paraskin puhumaan kiihkouskovaisista ja ylimielisistä röllipeikoista. ;) Taitaa olla sulla vaan niin huono itsetunto, että pidät itseäsi niin alhaisessa arvossa muihin verrattuna, joten kun pidät sitten muita ihmisiä niin paljon korkeammalla, niin pidät heitä automaattisesti ylimielisinä, jolloin itse alat käyttäytymään ylimielisesti muita kohtaan ja yritän väkisin saada nostettua itseäsi korkeammalle haukkumalla muita. Harmi, että olet niin sosiaalisesti aivopesty.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja