Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Lenovolta Android-puhelin huippuominaisuuksilla

7
Matti Vähäkainu

Lenovolta Android-puhelin huippuominaisuuksilla
Lenovo on julkistanut K860-mallinimeä kantavan uuden Android-puhelimen. Uutuuden julkaisupäivää ei vielä anneta, mutta speksit ovat pääosin tiedossa.

K860 on varustettu Galaxy S III:sta tutulla Exynos-järjestelmäpiirillä, jossa hyrrää neljä ARM-ydintä 1,4 gigahertsin taajuudella. Muistia laitteessa on gigatavu, takakamera on 8 megapikselinen ja etukamerassakin megapikseleitä on kaksi. HD-resoluutiolla varustettu näyttö on peräti viisituumainen.

K860:n akussa on kapasiteettia 2250 mAh, joka tulee varmasti tarpeeseen näin suorituskykyisessä laitteessa. Painoa puhelimella on 185 grammaa ja paksuutta 9,6 millimetriä. Lenovo ei ole kertonut laitteen hintaa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (7)

pentsu
pentsu

4

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Kuveerty:

Miten meinaa erottua "jumalpuhelin" S3?

Käyttämällä jotain muuta kuin Tiimarin osia?

Vastaa
teme565
teme565

5

Kunnon fyysisen qwertynäppisen kun olisi tuohon vielä saanut mahtumaan niin olisi voinut erottuakin joukosta. Nyt tuo on vain androidpuhelin muiden joukossa, ei sen kummempaa

Vastaa
Meizuman
Meizuman

6

Eikö resistiivistä näyttöä voitaisi kehittää paremmaksi?

En aio ostaa kapasitiivisella näytöllä varustettua puhelinta jonka valikoita tai perustoimintoja ei voi selata fyysisillä näppäimillä...

Juuri viime viikolla oli uutisissa älypuhelinten kosketusnäyttöongelmista.

Ja jos joku väittää resistiivistä epätarkaksi, suosittelisin kokeilemaan esim. vuosien takaista Sony Erkin P1i:tä. Hiton pienet kuvakkeet jotka on tarkotettu styluksella painettaviksi, toimivat normaalisti pikkurillin kynnellä näpäyttämällä.

Tyhmyyksissäni menin hankkimaan edellämainitun tilalle Nokian 300 luurin ja siinä näytön käyttötuntuma onkin täysin per*eestä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja