Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony esitteli uudet kamerat älypuhelimiin ja tabletteihin

9
Manu Pitkänen

Sony esitteli uudet kamerat älypuhelimiin ja tabletteihin
Sony on esitellyt uudet Exmor RS -sarjan kamerat mobiililaitteille.

Kahdesta mallista löytyy kahdeksan megapikselin kenno. Kolmannen mallin kennossa, joka löytynee tulevista huippuälypuhelimista, on 13 megapikseliä. Kaikki mallit tukevat HDR-videokuvausta (High Dynamic Range), minkä lisäksi Sony on parannellut niiden optiikkaa (f/2.2) ja automaattista tarkennusta.

Ensimmäiset Exmor RS -sarjan kennot tulevat saataville lokakuun aikana, joten lopputuotteissa niitä ei nähdä aivan heti.

Alla olevalla videolla esitellään Exmor RS -kennojen tukeman HDR-tekniikan hyötyjä normaaliin kuvaukseen verrattuna.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (9)

capuzino
capuzino

2

@1 Nokia navilla ehkä, kun taitaapi tulla kaikkiin Windows puhelimiin (lienenkö väärässä, eikö näin käynytkään?), mutta veikkaan ettei Nokia luovu yhdestä harvasta tiedetystä valttikortistaan (PureView) ja tarjoa sitä pahimmalle kilpailijalleen.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
better,then iPhone 5 (vahvistamaton)

3

Olishan se hienoa,jos tulevassa SG Note 2 mallissa olisi tämä Exmor RS -kamerakenno jo!.

Vastaa
Phiideer
Phiideer

6

@4
Kun vielä ymmärtäisi, mitä yrität väittää ja miten tuo kyseinen linkki siihen väittämään liittyy.

Laajenna perspektiiviäsi ja käy muillakin sivuilla. Ei siin mitään, jos sanoo jotain hölmöä, mutta jos jatkuvasti jankkaa sitä samaa hölmöä asiaa...

Vastaa
Kuveerty
Kuveerty

7

@4
Niin miten ne kuvien megapikselit nyt liittyy "HDR"-videokuvaukseen? Hohhoijaa taas.. Ja piti tuoda Nokia tähänkin uutiseen jossa on puhetta Sonyn uusista kennoista joita hyvin todennäköisesti ei tulla Noksuissa näkemään Nokian oman hyvän kameraosaamisen takia.

Vastaa
tonkie
tonkie

8

Veikkaan, että tämä kamera moduuli löytyy uudesta omenatuotteesta niinkuin edeltäjänsäkin. Sitten sitä hehkutetaan kuinka Apple on keksinyt taas kaiken ;) (sarkasmia)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja