Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungilta jälleen uusi Galaxy S II -variantti

3
Matti Vähäkainu

Samsungilta jälleen uusi Galaxy S II -variantti
Samsung on tunnetusti ottanut kaiken irti Galaxy-sarjastaan. Erilaisia puhelinmalleja, lokaalivariantteja ja muita erikoiseriä on Galaxy-sarjassa varovaisenkin arvion mukaan ainakin sata -- tai nyt ainakin 101.

Chileläisoperaattori VTR on lisännyt sivustolleen kuvia ja tietoja puhelinmallista, jota kutsutaan nimellä Samsung Galaxy S II Plus. Galaxy S II -mallista on jo aikaisemmin toistakymmentä versiota. Kyseessä onkin siis jälleen uusi variantti, joka todennäköisesti ei ikinä näe päivän valoa rapakon tällä puolella.

GSMArena huomaa, että ominaisuuksiltaan puhelin on miltei identtinen T-Mobilen version kanssa, joka kantaa mallinimeä T989. Tarjolla on 4,52 tuuman Super AMOLED -kosketusnäyttö (800x480), 1,5 gigahertsin tuplaydinsuoritin, gigatavu RAM-muistia ja 8 megapikselin kamera. Ainoa merkittävä uudistus on Androidin 4.0-versio eli Ice Cream Sandwich.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

LigHtX
LigHtX

1

Ihan kun muistaisin uutisointia jostain viime vuodelta, jossa Samsung ilmoitti että tuo Galaxy sarja yhtenäistää ja yksinkertaistaa firman puhelinvalikoimaa. Enää ei taida kyllä tuo Galaxy nimen alkuperäinen tarkoitus täyttyä.

Vastaa
johtaja59
johtaja59

2

ICS:n vuoksi näitä uusia malleja tulee. Ei kannata päivittää vanhoja puhelimia, kun muuten ihmiset ei osta uusia.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja