Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tulevassa LG:n puhelimessa supernopea Snapdragon S4

1
Matti Vähäkainu

Tulevassa LG:n puhelimessa supernopea Snapdragon S4
Qualcomm on kertonut tuovansa ensimmäistä kertaa neliytimisen Snapdragon S4 -suorittimen markkinoille maailmanlaajuisesti. Yhteistyökumppanina on LG, jonka ensi kuussa Koreassa julkaistava älypuhelin saa huippumodernin APQ8064-järjestelmäpiirin.

Vielä julkistamaton puhelin on ensimmäinen maailmanlaajuisille massamarkkinoille suunnattu puhelin, jossa neliytimistä Snapdragon S4 Pro -nimellä kutsuttua järjestelmäpiiriä käytetään. Kiinalainen Xiaomi kertoi jo aiemmin samaiseen piiriin perustuvasta Snapdragon S4 Pro -puhelimestaan, jota ei todennäköisesti julkaista länsimaissa. Lisäksi Xiaomin MI-TWO saapuu markkinoille näillä näkymin vasta lokakuussa.

APQ8064-järjestelmäpiirin ominaisuuksiin kuuluvat jo mainittu, Krait-koodinimellä tunnettu neliydinsuoritin, Adreno 320 -grafiikkapiiri sekä tuet stereoskopiselle 3D:lle ja NFC:lle. Lisäksi puhelimesta löytyy MDM9615-modeemipiiri LTE-tuella. LG:n tulevan puhelimen on huhuttu lisäksi sisältävän 2 gigatavua RAM-muistia, 13 megapikselin kameran sekä 4,7 tuuman HD-resoluution näytön.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja