Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG julkisti vihdoin Optimus G:n

16
Matti Vähäkainu

LG julkisti vihdoin Optimus G:n
LG huhuttu neliydinpuhelin on nyt virallistettu. Optimus G -mallinimeä kantava älypuhelin pääsi otsikoihin viime viikolla, kun Qualcomm kertoi LG:n valmistelevan APQ8064-piirillä varustettua puhelinta.

Nyt teaser-videoiden julkaisun jälkeen Optimus G on päästetty julkisuuteen. Kuten huhuttiin, laite on varustettu Snapdragon S4 Pro -suorittimen lisäksi 4,7 tuuman True HD IPS -kosketusnäytöllä, 13 megapikselin kameralla, kahdella gigatavulla RAM-muistia sekä Android 4.0 -käyttöjärjestelmällä.

Optimus G on vain 8,45 milliä paksu ja sisältää 2100 milliampeeritunnin akun. Puhelin saapuu myyntiin Koreassa ensi kuussa. Myös maailmanlaajuinen julkaisu tapahtuu tänä vuonna, mutta sen tarkemmasta ajankohdasta ei ole tietoa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (16)

Curvy2
Curvy2

2

Kehitys on nopeaa, mutta olikohan mahdollisesta hinnasta tietoja?
Eräs juttu minkä olen itselläkin niin digikameran käyttö on jäänyt aika vähiin. Eli kännykällä tulee kuvat otettua.

Vastaa
Curvy2
Curvy2

4

Taitaa olla yleinen vika älypuhelimilla, että akut ei kestä oikein mitään. Minäkin käytän tuota pikkusta Nokialaista soitteluun, sillä siinä kestää akku vuorokausikaupalla.

Vastaa
aj84
aj84

5

Tänne kaivattaisiin oikeasti hoonosoumi filtteri !? Esimerkiksi kysymys johon pitää vastata oikeaoppisella Suomen kielellä voidakseen kommentoida ? Kiitos

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
ööööö (vahvistamaton)

6

Ihme jos eivät Applella harkitse jo oikeuteen viemistä... Saatana tekivät taas mustan suorankaiteen ja uskalsivat vielä laittaa LG logon samaan kohtaan kuin meiän omenalogo! Perkele sentään!

Vastaa
aj84
aj84

7

LG eroaa surullisen kuuluisasta Samsungista esimerkiksi juurikin siinä, että se hankkii lisenssit. Mitä ilmeisimmin myöskin tästä. Yhdennäköisyys jopa pahempi kuin Samsungin tapauksessa. Kopioidahan saa, kunhan maksaa.

Vastaa
aj84
aj84

9

Väittääkö joku oikeasti iPhone 4-4S kädessä pitäneenä (näyttö pimeänä) ettei tämä muistuta sitä ? Yhdennäköisyys on jopa häiritsevän ellei jopa erehdyttävän ilmeinen !?

Vastaa
Jonahan
Jonahan

10

@9
En nyt jaksa design-patenttia käydä kohta kohdalta läpi, mutta ensi fiilis on, että rajaa ei ole ylitetty. Ei home-nappia, erilainen kaiutin, mitä ilmeisimmin erilainen konstruktio etulasin suhteen, takakansi ei lasia, terävämmät kulmat. Ja ainakin tuosta kuvasta päätellen etupaneeli näyttää yhtenäiseltä, eikä iPhonesta tutulta otsa-kasvo-leuka mallilta.

Vastaa
Piipurkki
Piipurkki

11

@7,9
Ettei vaan iPhone 4:n ulkoinen design olisi imitoitu nimenomaan LG:n luurista (KE850 'Prada'). ...Eli toisin sanottuna LG kopioisi tässä itseään?

Meninköhän trolliin...

Vastaa
Raattis
Raattis

13

@5.
Joo. Sillon ei tarvis sunkaan tyhjänpäiväisiä kommentteja tuijotella.

Nykyisenä LG:n omistajana kehoitan olemaan ostamatta tuota tai mitään LG:n puhelinta. Softapäivityksiä saa odotella, ja softan laatu yleensäkin on aivan surkeaa.

Käyttäisin Cyanogenmodia, mutta ainakin kun viimeksi testasin, se söi akkua vielä enemmän kuin LG:n vanha Android 2.2 versio, josta onneksi päästiin 2.3 versioon vain vuoden muuta maailmaa jäljessä. ICS-päivitys edelleen antaa odottaa itseään, enkä Jelly Bean -päivitystä viitsi edes toivoa.

Vastaa
aj84
aj84

14

@13 Myönnän että mennyt muutamat kommentit hiukan "ohi aiheen" ja yritän kyllä pitää niin sanotusti astiat kaapissa. En voi työviikkoisin syödä lääkkeitäni (metyylifenidaattihydrokloridi tai sinne päin) jostain syystä vaikka kuuri pitäisi olla säännöllinen. Tämä valitettavasti näkyy, ja kuuluu. Sain vasta muutama vuosi sitten sitten diagnoosin autismista joka ilmeisesti johdannainen jostakin syntymästä asti vaivanneesta neurologisesta/rakenteellisesta viasta (kesken). Siinä sivussa on sitten toistaiseksi elinikäinen kuuri propralia ettei aivoverisuonet katkeile, toki niille tarvetta lähinnä DT:n sivustolla :D Tämän sanon ihan sillä ettei ehkä ihan sanasta sanaan kannata aina niin tosissaan ottaa mitä lukee. On myös niitä huonoja päiviä niin kuin kaikilla muillakin.

Vastaa
kallu60
kallu60

15

Minusta nuo kopio-asiat vain heikentävät kummankin osapuolen myyntiä,kaikkihan kosketusnäyttö luurit ovat toistensa näköisiä jo siitä pakosta että pitäähän se näyttö olla suunnilleen saman näköinen,se taas on eri asia jos ominaisuuksia kopiodaan................

Vastaa
kallu60
kallu60

16

Minusta nuo kopio-asiat vain heikentävät kummankin osapuolen myyntiä,kaikkihan kosketusnäyttö luurit ovat toistensa näköisiä jo siitä pakosta että pitäähän se näyttö olla suunnilleen saman näköinen,se taas on eri asia jos ominaisuuksia kopiodaan................

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.