Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy S III saapuu uusissa väreissä

5
Matti Vähäkainu

Galaxy S III saapuu uusissa väreissä
Samsung on ilmoittanut, että se laajentaa suositun lippulaivamallinsa, Galaxy S III:n värivalikoimaa. Samsung jatkaa samaa luonnonläheistä linjaa ja on nimennyt uudet värit seuraavasti: Amber Brown, Garnet Red, Sapphire Black ja Titanium Grey.

Samsung kertoo, että uudet värit sovelutuvat "ihmisille suunniteltuun" ja "luonnon inspiroimaan" Galaxy S III:een. Ilmeisesti kaikissa uusissa väreissä käytetään myös Samsungin Hyperglaze-pinnoitetta, joka on tarkoitus tuoda monipuolisuutta väriin.

Vielä ei tiedetä milloin uudet värit saapuvat kauppoihin. Yhtiö kertoo vain, että värivaihtoehtojen saatavuus riippuu maasta ja operaattorista/jälleenmyyjästä.

Amber Brown


Garnet RedSapphire Black


Titanium Grey


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (5)

Anonyymi käyttäjä
JaniK. (vahvistamaton)

1

Vihdoinkin värivalikoimaa enemmän,ettei tarvii kahteen väriin tyytyä!.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Taavero221 (vahvistamaton)

2

Sitten kun Samsung Galaxy S4 saapuu niin voisi suoraan tuoda enemmän väri valikoimaa, tai edes laittaa sen mustan heti markkinoille ettei tarvitsisi näin jälkeenpäin harmitella kun tuli sininen otettua kun mustaa ei ollut saatavilla...

Vastaa
EmDzei
EmDzei

3

Ruskea on yllättävän komean näköinen, vaikka silmää miellyttää se oletusväri eli musta.

Samsungn osaa takoa kun rauta on kuumaa ja tuo tähän väliin eri värivaihtoehtoja. Itse odotan kuitenkin sitä mallia, jossa on LTE. Sehän unohtui Samsungilta laittaa kiireessä luuriin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.