Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony esitteli kolme uutta Xperiaa

1
Manu Pitkänen

Sony esitteli kolme uutta Xperiaa
Sony on esitellyt kolme uutta Xperia-älypuhelinta. Japanilaisvalmistajan IFA-tuliaisiin kuuluvat Xperia T, V ja J. Ensinnä mainittuun lippulaivamalliin saattaa törmätä joissakin maissa Xperia TX -nimellä.

Xperia T:ssä on nopeasti käyttövalmiiksi heräävä 13 megapikselin kamera, 4,6 tuuman näyttö (720p) ja 1,5 gigahertsin tuplaydinsuoritin. PlayStation-sertifioidut Xperia T:t tulevat kauppoihin lähiviikkojen aikana mustana, hopeana ja valkoisena. Myyntiin tulevista yksilöistä löytyy Android 4.0.4, mutta Sony lupaa tuoda Jelly Beanin puhelimille.

Jos puhelimeen kaipaa nopeaa LTE-mobiilidatayhteyttä, niin sellainen löytyy Xperia V:stä, joka on pitkälti sama kuin edellä kuvattu T. Siinä on on vain hieman pienempi näyttö ja vedenkestävyys LTE-tuen ohella. Xperia V tulee myyntiin mustana, pinkkinä ja valkoisena Q4:lla.

Budjettimallien ystäville tarjolla on FWVGA-tasoisella näytöllä varustettu Xperia J, jonka kameran kennosta ei löydy kuin viisi megapikseliä.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

D00mer
D00mer

1

En kyllä oo koskaan tujunnut miksi merkin pitää olla random kirjain, parempi tosin kuin tyyliin 7935i, mutta silti

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.