Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Jelly Bean pian Galaxy S III:lle ja Notelle

9
Matti Vähäkainu

Jelly Bean pian Galaxy S III:lle ja Notelle
Androidin uusin versio saapuu pian Samsungin tehokolmikolle. Ice Cream Sandwich -versiota pyörittävät Galaxy S III, Galaxy Note ja Galaxy Note 10.1 -tabletti saavat päivityksen, mutta tarkkaa ajankohtaa ei ole määritelty.

Aiemmin IFA-messuille huhuttu Jelly Bean -julkaisu tapahtuu minä hetkenä hyvänsä. Samsung kertoi lehdistötilaisuudessa, että laitteet saavat uuden, liukkaammin toimivan Androidin "erittäin pian". Todennäköisesti tämä ei kuitenkaan tapahdu vielä IFAn aikana.

Jelly Beanin saapuminen Notelle poistaa yhden olennaisen syyn päivittää älypuhelin eilen julkaistuun, uudempaan malliin. Galaxy Note II on varustettu edeltäjäänsä suuremmalla näytöllä sekä tehokkaammilla suorittimilla.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (9)

simsim4
simsim4

3

Ihana uutinen. En olisi ikinä uskonut sampasta mutta sampa tekikin seuraavan puhelimen valinnasta helpomman. Kiitos samsung. Toivottavasti korjais wlan ongelman(Elisaviihde).

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
SG2 omistaja@ (vahvistamaton)

8

Jos 4.1 JB olisi nyt optimoitu sen verran,että hyödyntää täysin tupla ja neliydinprosessoreita!!!.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja