Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Seuraava iPhone onkin "uusi iPhone"?

14
Teemu Laitila

Seuraava iPhone onkin uusi iPhone?
Applen ensi viikolle odotettu lehdistötilaisuus on varmistunut nyt myös virallisesti, kun yhtiö on lähettänyt lehdistölle pitkään odotetut kutsukortit. Normaaliin tapaan kutsusta on yritetty löytää vihjeitä siitä, mitä tilaisuudessa tullaan julkistamaan.

Yksi merkittävä johtopäätös liittyy tulevan iPhonen nimeen. Kutsussa numero 12 heitää numeroa 5 muistuttavan varjon, jonka perusteella tulevan julkistuksen on uskottu olevan nimenomaan iPhone 5. Tuoreen kuvavuodon mukaan Apple olisi kuitenkin heittämässä keväisen iPad-julkistuksen tapaan järjestysnumerot romukoppaan. Kuvassa näkyy tulevan iPhone-mallin myyntipakkaus, jossa laitteen nimeksi on selvästi kerrottu "The new iPhone"

Vaikka numero viisi on seuraava mallinumeroiden järjestyksessä, nyt odotettu iPhone on kuitenkin jo sarjan kuudes laite, mikä puoltaisi sen nimeämistä muutoin kuin järjestysnumerolla. Kutsussa olevan numeron on spekuloitu liittyvän esimerkiksi julkaistavien tuotteiden määrään.

Silti edes näiden kuvien aitoudesta ei ole varmuutta. Tämän vuotinen iPhone-julkaisu on saanut liikkelle ennennäkemättömän määrän kuvavuotoja, jotka joko kertovat Applen turvatoimien löystymisestä tai kuvatehtailijoiden ahkeruudesta.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (14)

Jarissimo
Jarissimo

3

No on varmaankin jäänyt, kun tänään julkaistaankin jotain..
Nuo Meegot on jo haudattu ajat sitten. Olisipa maailmassa paljon uutisoitavaa jos kaikki kuopatut tuotteet uutisoitaisiin:)

Vastaa
Jonahan
Jonahan

4

Etenkin siitä Columbuksesta voisi kirvoittaa hyvän keskustelun Nokian suunnasta ja johdon toiminnasta OPK:n aikaan. Maemon mahdollisuus hukattiin moniin seikkailuihin ja silmittömään Symbianuskoon.

Alla yksi artikeli siitä ajasta, muutkin saman artikkelisarjan jutut ovat vaikuttaneet erittäin päteviltä ja hyvin tutkituilta.

http://www.tietoviikko.fi/kaikki_uutise...ssaquot/a835020

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
jipx (vahvistamaton)

6

Tyttöjen julistepaperin iPhonessa ei ole laajakuvanäyttöä. Lisäksi näyttää paperilta, eikä pakkauspahvilta.

Vastaa
Jonahan
Jonahan

7

@6
Kyllä siinä julisteen iPhonessa on ainakin yksi ylimääräinen rivi ikoneita verrattuna nykyiseen, joten ihan oikealta ainakin siinä suhteessa näyttää.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
JoQQuU (vahvistamaton)

9

Oliskohan tällä kertaa kyseessä jotain muuta kuin 2 vuotta vanhan puhelimen uudelleenjulkaisu eri nimellä ;)

(pari varastettua ominaisuutta muilta valmistajilta ei lasketa)

Vastaa
Jonahan
Jonahan

10

@9
Mikäköhän olisi kaipaamaasi "jotain muuta"?

Odotettavissa ainakin isompi näyttö, uudet kuoret ja LTE. Ja speksit tietenkin kautta linjan paremmat kuin vuosi tai kaksi vuotta sitten, mutta niinhän oli viimeksikin, mutta ei ilmeisesti kelpaa sinulle. Onneksi sadalle miljoonalle asiakkaalle kelpasi.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
JoGGuU2 (vahvistamaton)

11

Nuo kaikki ovat kopioituja ominaisuuksia muilta valmistajilta. Ei mitään innovaatiota. Ehkä pääsee jo samsungin ja htcn tasolle, jotka toisaalta ovat itsekin sontaa.

Kun nähdään taas ettei siinä ole oikeasti mitään uutta, niin kannattaa hakata refreshiä täällä kahta kovemmin, ettei vaan kukaan sano pahaa rakkaasta applesta <3

Vastaa
aj84
aj84

14

Olivat ne uudistukset mitä tahansa niin pelkästään suurempi näyttö houkuttelee, koska saa heti JB:stä enemmän irti. Nykyisen 4S paneeli riittää melkein, muttei aivan. Tottakai 1gb muisti ja sun muut tilpehöörit ovat toivottu lisä mutta onko niille sitten edes oikeasti tarvetta, se jää nähtäväksi. Eipä tule edes nykyisen 4S muistia käytettyä kokonaisuudessaan joten gigalla luulisi pärjäävän vallan mainiosti. Liian suuret muutokset iPhoneen aiheuttaisivat mielestäni sen, että koko käsite "iPhone" olisi kyseenalainen.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja