Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Motorola päivitti Android-mallistoaan suuremmaksi ja tehokkaammaksi

6
Teemu Laitila

Motorola päivitti Android-mallistoaan suuremmaksi ja tehokkaammaksi
Eilinen ei ollut suuri päivä pelkästään Nokialle, vaan myös Motorola on piti oman lehdistötilaisuutensa, jossa yhtiö julkaisi seuraajat Droid Razr -sarjan puhelimille. Motorola Droid Razr HD sekä Droid Razr Maxx HD kasvattavat nimensä mukaisesti edeltäjiensä kokoa ja tehoa.

Molempien puhelinen näyttö on kasvanut 4,7 tuumaan ja Super AMOLED -paneeleiden resoluutio on HD-nimen mukaisesti 1280x720 pikseliä, mikä tarkoittaa 312 pikseliä tuumalla.

Ominaisuuksiensa puolesta laitteet ovat suurelta osin identtisiä ja eroavat toisistaan vain akun kapasiteetin ja sisäänrakennetun tallennustilan osalta. Droid Razr Maxx HD:n isompi 3300 mAh akku vie enemmän tilaa ja puhelin on 0,9 mm paksumpi kuin 8,4 mm Droid Razr HD. Molempien kuorissa on niiden edeltäjien tavoin käytetty kevlar-kuitua, vaikkakin lähinnä kyseessä on tyyliseikka eikä niinkään kestävyyttä parantava ominaisuus.


Huolimatta siitä, että Androidin kehittäjä Google omistaa nykyään Motorolan, yhtiön uusimmat puhelimet julkaistiin "vanhalla" Android 4.0.4 -versiolla. Valmistaja lupaa kuitenkin laitteille Android 4.1 Jellybean -päivityksen vielä tämän vuoden puolella. Käyttöjärjestelmää pyörittää 1,5 GHz:n taajuudella toimiva tuplaydinprosessori, jonka tarkkaa mallia Motorola ei ole paljastanut, mutta joka todennäköisesti on myös uusista WP8-puhelimista sekä Galaxy S III:n Pohjois-Amerikan versiosta löytyvä Qualcommin Snapdragon S4.

Molemmissa puhelimissa on kahdeksan megapikselin takakamera, joka raporttien mukaan ei häviä muille valmistajille, mutta ei toisaalta myöskään ylitä odotuksia. Etupuolelta löytyy 1,3 megapikselin kamera videopuhelukäyttöön. Muita ominaisuuksia ovat microSD-korttipaikka, NFC-tuki sekä HDMI-liitäntä.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (6)

Anonyymi käyttäjä
motorolasonynokia (vahvistamaton)

3

Kyllä Motorola ja Sony pesee Htc:n ja Samsungin mennen tullen, jostain syystä Sony on ollut hyvin mitäänsanomaton puhelinmarkkinoilla, mutta kokemuksesta sanon että ovat parempia kun samsungin puhelimet. Htc:t nyt ovat mitä ovat, oli joskus joku muoti-ilmiö, kaipa niistä joku oikeesti tykkää. Niiden kaikki mallit ovat käyttökelpoisia, ja toimivia, Samsungilla toimii vaan lippulaiva mallit moitteetta. Paras on kyllä ehdottomasti Nokia ;)

Mutta ihmisethän menee massan mukana, valtaosa on lukenut jostain jonkun haluavan kevyttä puhelinta, ja sitten ollaan asetettu 130gramman painoraja xD itse en ole koskaan puhelinta ostaessani katsonut paljonko se painaa. Tai sitten ollaan jonkun 4 ydin prossun perässä, vaikka tuo 2-ytiminen s4 on vähintäänkin puhelinkäytössä tällä hetkellä hyvä ellei parempi vaihtoehto. On se niin kamalaa ja hankalaa muodostaa oma mielipide, järki käteen, ei kukaan ole sen laihempi vaikka puhelin painaisi 2 grammaa.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Ejurr (vahvistamaton)

4

Motorola toi markkinoille oman "Pureview HD+" näytön. Nyt Nokialla ei ole enää sitäkään iloa yksinään. :-)

LCD saisi jo kuolla pikkuhiljaa muutenkin pois, vaikka kuinka yritetään parannella.

Vastaa
OJ_Ghost
OJ_Ghost

5

@4
Jaa miten niin? Kas kun et huomannut, että Motorola toi puhelimet samalla "kyykky raudalla" kuin Nokiakin... Tollo.

Ja ensinnäkin Lumia 920:n näyttö on PureMotion ruutu. ;) Ja se meinaa nopeaa vasteaikaa ja vissiin myös sitä, että se tottelee kosketuksia hanskat kädessä jne... Eli ei tullut Motolta mitään vastinetta tälle. ;) Eikä ole muillakaan vastinetta tällä hetkellä PureMotionille. ;)

Vastaa
OJ_Ghost
OJ_Ghost

6

Motolle täytyy antaa kyllä propsit 3300 mAh akusta. Jos siis tuo luku on oikein uutisessa... Vertailuna Lumia 920 2000 mAh ja SG3:ssa tais olla joku 2300 tms...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja