Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Seuraava iPhone saattaa tukea Euroopan LTE-taajuuksia

3
Manu Pitkänen

Seuraava iPhone saattaa tukea Euroopan LTE-taajuuksia
Applen keväällä julkaisema uusi iPad sai osakseen maailmanlaajuista ihmetystä, sillä se tuki ainoastaan Yhdysvalloissa käytettäviä LTE-taajuuksia. Seikka aiheutti pieniä ongelmia myös markkinoinnissa, mutta seuraavan iPhonen lanseeraus saattaa sujua tämän puolesta hieman mutkattomammin.

Pitkään on spekuloitu, että pian julkistettava uusi iPhone sisältäisi LTE-tuen. Wall Street Journal on onnistunut saamaan tietoonsa, että Applen tuleva puhelin tukisi amerikkalaisten verkkojen lisäksi myös kansainvälisesti käytössä olevia taajuuksia. Tämän ansiosta eurooppalaiset ja aasialaiset operaattorit voivat alkaa markkinoida LTE-liittymiään iPhonen avulla.

Neljännen sukupolven matkapuhelinverkon kattavuus on maailmanlaajuisesti kuitenkin edelleen erittäin rajoittunut. Lisäksi se on erittäin fragmentoitunut, käytössä on ainakin 36 taajuusaluetta (3G:n kohdalla alueita on 22). Tästä syystä ominaisuudesta on hyötyä hyvin harvoille ihmisille. Applen tuki saattaa kuitenkin rohkaista operaattoreita laajentamaan verkkojaan, mikä vain edesauttaa LTE:n yleistymistä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja