Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy S III saa 4G-yhteydet myös Suomessa

18
Teemu Laitila

Galaxy S III saa 4G-yhteydet myös Suomessa
Samsung on tuomassa puhelinmallistonsa lippulaivaan Galaxy S III -malliin tuen LTE-verkoille. Yhtiön tiedotteen mukaan uusi Galaxy S III 4G -malli lanseerataan Pohjoismaissa portaittain vuoden viimeisellä neljänneksellä alkaen.

LTE-tuelliset puhelimet saapuvat markkinoille Onyx Black -värisinä ja alkuperäiseen versioon verrattuna laitteissa on myös 2 GB muistia ja Android 4.1 Jelly Bean -käyttöjärjestelmä vakiona heti julkaisun yhteydessä.

Samsungin mukaan LTE-yhteyksillä saavutetaan jopa 100 megabitin sekuntinopeus verkosta päätelaitteelle ja enintään 50 megabitin nopeus laitteelta verkkoon päin. Käytännössä nopeudet jäänevät matalammaksi. Galaxy S III 4G tukee myös enintään 42 Mbps yhteyksiä, jotka on toteutettu HSPA+ -tekniikalla.

Esimerkkeinä nopeiden yhteyksien hyödyntämisestä Samsung mainitsee tv-sarjojen ja elokuvien suoratoiston HBO Nordicin lokakuussa aloittavasta palvelusta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (18)

3rd_party
3rd_party

1

Samsung on siis onnistunut omaksumaan paitsi Applen tekniset ja muotoiluratkaisut, mutta myös sen myyntistrategian. Ensin marrkinoille karvalakkimalli, hieman myöhemmin nopeita yhteyksiä tukeva malli ja jos vielä vähän aikaa maltatte niin jopa valkoinen malli. Jokainen tietenkin maksaa vähän enemmän kuin aiemmat ja on "mullistava uutuus", joka jokaisen tulee hankkia vaikka taskusta löytyisikin jo edellinen "mullistava uutuus".

Vastaa
mniskane
mniskane

2

Otsikko aika harhaanjohtava. Tässähän on kyse siitä, että Samsung tuo uuden mallin markkinoille joka tukee 4G verkkoja. Ei se S3 mitään 4G tukea saa. No, tulipahan varmaan paljon klikkejä kun kaikki S3 omistajat raapii päätään ja tulee toiveikkaana lukeen juttua.

Vastaa
hape
hape

4

Voisiko joku kertoa, että mitä hittoa 4g-yhteydellä tekee puhelimessa? Tietokoneessa tarpeen monille kyllä ymmärrän, mutta vaikka pidänkin itseäni puhelimen tehokäyttäjänä, on nykyinenkin 8 megan nopeudella toimiva netti puhelimessani täydellisen riittävä.

Vastaa
jonir21
jonir21

5

@4: Ensimmäisenä tulee mieleen pilvipalvelujen tehokäyttäjät (esim jos haluaa synkata automaattisesti kuvat ja videot pilveen) ja hd-videon striimaus jne.

Vastaa
mikis1
mikis1

6

olisi tuo 2gb ramia saanut olla jo tässä "vanhassa" versiossakin. Kun tuntuu että nykysellään tuo ramin käyttö on aikalailla tapissaan jatkuvasti.

Vastaa
johtaja59
johtaja59

9

Kun 3g Dual Carrier on 4G yhteys, niin eikös LTE yhteyden pitäisi olla silloin 5G yhteys. Vai onko LTE DC yhteys sitten 5G?
Samsungin painostuksen alla Applenkin on nyt julkaistava 5. phone LTE tuella.

Vastaa
OJ_Ghost
OJ_Ghost

12

@1
Juu ja se on jännä homma, että se ei ole ollut oman myynnin kampittamista Applella. Vaikka kaikki tietää, että tulossa on parempia malleja, niin kauppa käy.

Kun Nokia ilmoittaa, että Symbian kuolee neljän-viiden vuoden päästä, niin myynti loppuu seinään, koska lehdistö kertoo auliisti kaikille ettei niitä kannata ostaa. Tai keväällä kun kerrottiin että WP7.5 luurit ei päivitykään WP8:n niin taottiin taas kaikille, että nyt kannattaa odottaa... ;)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
bigElop@ (vahvistamaton)

13

@12 Sitä se on,kun Elop alkaa tuotteitaan mainostamaan/kauppaamaan.

Vastaa
Fiili
Fiili

14

3rd_party:
"Samsung on siis onnistunut omaksumaan paitsi Applen tekniset ja muotoiluratkaisut, mutta myös sen myyntistrategian."

Mielestäni Samsung on näillä uusimmilla Samsung Galaxy S III ja Note II puhelimilla ottanut uuden muotoilukielen, joka on huomattavasti Applea edellä. Todella kauniita puhelimia ja myös ohut sivuprofiili on puhelinmuotoilun aatelia.
Samppa laittaa ison näytön pääosaan ja turhat reunat minimiin.
http://bilder.bild.de/fotos-skaliert/mf...h=343.bild.jpeg
Jos Samsung Galaxy S Plus ja S II olivat kauniimpia ja muotoilultaan harkitumpi laitteita kuin iPhone 4S, mutta nämä uusimmat ovat jo paljon edellä. Ei Apple voi enää ainakaan muotoilun rosvoamiseen vedota, saattaa käydä iPhone 5:n kanssa jopa toisin päin, se todennäköisesti varastaa muilta.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja