Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungilta 4G-versiot myös Note-sarjan laitteista

4
Teemu Laitila

Samsungilta 4G-versiot myös Note-sarjan laitteista
Samsung panostaa nyt 4G-tarjontaan kun yhtiö ilmoitti tuovansa markkinoille LTE-versiot myös Galaxy Note II -puhelimesta ja Galaxy Note 10.1 -tabletista. Aiemmin Samsung kertoi Galaxy S III 4G:n lanseerauksesta.

Galaxy S III 4G:n julkaisuaikataulua ei vahvistettu muutoin kuin alkaen viimeisellä neljänneksellä eri Pohjoismaissa, mutta Note II ja Note 10.1 saapuvat Suomen markkinoille vielä ennen joulua.

Galaxy Note 10.1 -laitteen 4G-version myyntiä yritetään vauhdittaa paketoimalla mukaan ilmainen kuuden kuukauden tilaus HBO:n Pohjoismaissa lanseeraamaan tv-palveluun. Yhteistyö vaikuttaa hyvältä, sillä tabletin ruudulta nautittuna myös videosisältöä on järkevämpi käyttää kuin älypuhelinten kokoluokassa.Muilta ominaisuuksiltaan sekä Note II:n että Note 10.1:n 4G-versiot vastaaavat aiemmin julkaistuja 3G-yhteyksillä varustettuja laitteita.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

simsim4
simsim4

2

@1 Asiakkaat on sitten galaxy S:n julkaisun toivoneet metalli runkoisia ja laadukkaampia puhelimia mutta eipä ole näkynyt... Kaikki edelleen tehdään ämpäri muovista!!!

Vastaa
3rd_party
3rd_party

3

@1 Samsung tekee samasta mallista uuden variaation muutaman kuukauden välein, jolloin kenelläkään ei voi olla markkinoiden parasta mallia kahta kuukautta kauempaa (jos se sattuu kiinnostamaan). Jännä juttu, mutta kuvittelisin etteivät speksipornon perässä juoksevat asiakkaat ainakaan halua sitä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.