Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

iPhone 5:n ennakkotilausten määrä löi Applen ällikällä

25
Manu Pitkänen

iPhone 5:n ennakkotilausten määrä löi Applen ällikällä
Tällä viikolla esitelty iPhone 5 -älypuhelin oli monille pettymys uudistusten vähyyden vuoksi, mutta siitä huolimatta puhelin tuntuu kiinnostavan ihmisiä.

Applen edustaja Natalie Kerris totesi Engadgetille, että iPhone 5:n ennakkotilausten määrä on aivan uskomaton. Yhtiö on hänen mukaansa aivan ällikällä kuluttajien kiinnostuksen takia.

Kommentti voi tietysti kieliä myös siitä, ettei Applella uskottu puhelimen suosioon ja odotukset olivat nollissa. Ottaen huomioon yhtiön viime vuosien track record, tämä vaihtoehto tuntuu epäuskottavalta. Kovaa faktaa luvuista Apple ei vielä tässä vaiheessa suostu antamaan.

Yhdysvalloissa puhelimen myynti alkaa ensi viikolla. Suomalaiset kuluttajat joutuvat odottamaan syyskuun 28. päivään saakka.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (25)

Anonyymi käyttäjä
kekek-1 (vahvistamaton)

2

Fakta on se että kaikki tuo on vaa harkittua markkinointia, kyllä ne tiesi että sitä tullaa myymää sikanaa.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Jussi52 (vahvistamaton)

3

Aika moni iPhone 3GS:n ja myös 4:n omistaja on vain odottanut viitosta, koska parin vuoden kytky alkaa olla lopussa ja olisi puhelimen päivityksen aika.

Nokian Lumialle ei saada edes maksullisia jonottajia, kun ihmiset eivät yksinkertaisesti halua Windowsia taskuun silloin kun heillä on varaa valita.

Vastaa
Raidhaad
Raidhaad

5

no kun katsoo jimmy kimmelin showta niin uskon että myy Amerikassa.. sen verta uunoa, fanaattista ja isänmaallista porukkaa. Ihan samaan kastiin menee amerikkalaiset kuin pahimmat kiihkouskovaiset arabimaissa, ei mitään tolkkua päässä, kuhan tulee samasta maasta / uskonnosta kuin he itse ovat sattuneet syntymään.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
kovakundi (vahvistamaton)

7

Kyllä tuo oli täysin odotettavissa. Ja samaan aikaan Nokia yrittää Twitterissä houkutella iPhonen potentiaalisia ostajia oikeasti "innovatiivisilla" Lumioilla.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Schanna (vahvistamaton)

8

iPhone on puhelinmaailman toyota, nyt rahvaskin tuntee (tai ainakin luulee tuntevansa) sen ja haluaa sen, uskoen olevansa cool. Samaa harmaata massaa kaikki.

Vastaa
Fiili
Fiili

9

Noiden Applen jenkeissä saavuttamien patenttioikeusvoittojen takia en pitäisi mahdottomana että hallintokin avittaa ennakkotilauksissa, jotta hype saa ihmiset hamstraamaan tuota keskitasoista puhelinta. Myynti ruokkii itseään.

Vastaa
daim0n
daim0n

10

Ei se mitään. Apple ampuu itseään jalkaan, sillä kyllä kuluttajat jossain vaiheessa huomaa kuinka heitä kuse***taan. Apple tarvii kipeästi samanlaista rosvoroopea johtamaan suunnittelua kuin Jobs oli.

Vastaa
2maz
2maz

12

Kylläpä jaksaa taas porukka valittaa. Jos ei kiinnosta iPhonet niin ei sitten. Ette te vissiin marise siitäkään jos HTC:n joku malli myy mitä sitten ikinä tai Sony tai mikä tahansa.
iOS on vaan helppo käyttää ja tosiaan vähän vähemmänkin tekninen henkilö saa sillä kaikki tarpeelliset asiat hoidettua.
Nokia osasi tämän joskus, mutta siitä on ikävä kyllä jo vuosia aikaa. Ehkä se sieltä jossain vaiheessa taas palaa taistelemaan johtajan asemasta.
Toinen huomion arvoinen seikka Applen ja Nokian välillä on puhelimien julkistuksen ja myyntiintulon välinen aika. Toisella tämä kestää viikosta kahteen ja toisella noin puolivuotta.
Itse en ymmärrä miksi Nokia ei vain yksinkertaisesti lykkää omia julkistustilaisuuksiaan niin pitkälle tulevaisuuteen että voisivat sanoa julkistustilaisuudessa puhelinten olevan kaupassa huomenna.
Nykyisellä tavalla he nostattavat julkistuksessa hypeä joka sitten ehtiikin jo laantua kun puhelin oikeasti oikeasti on ostettavissa.

Vastaa
ProfaneX
ProfaneX

13

Iphone 6 parin vuoden päästä : Pienensimme näytön 3,5" sekä vähensimme kameran megapixeli määrää koska se on erittäin innovatiivistä sekä nykyaikaista, poistimme myös kasan muita ominaisuuksia kuten esim Sms- tekstiviestit.

Otsikoissa ; iPhone 6:n ennakkotilausten määrä löi Applen ällikällä. crApple fanit :))<3

Vastaa
zokeri
zokeri

15

iPhone on täysin surkea verrattuna Lumia 920:een. Lumia pesee iPhonen toiminnoissa kaikilla mittareilla mitattuna. Olen pitänyt iPhonea kädessä ja se tuntuu omituiselta tiilimöhkäleeltä, ei mitään muototajua Nokian Lumioihin verrattuna. WP:tä on helppo käyttää, kokeilin, en omista vielä. Herääkin vaan kysymys ja toteamus, että onpa ne Jenkit vaan tyhmää kansaa.

Vastaa
Jonahan
Jonahan

16

@15
Ehkäpä kaikissa toiminnoissa, jotka ovat sinulle tärkeitä. iPhone pesee Lumian ekosysteemissä, järkevässä koossa ja painossa. Luultavasti myös suorituskyky on parempi.

Ja tietenkin siinä, että iPhonea saa jo tilata, 920:aa ei.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
AndroidJellyBean (vahvistamaton)

17

heti kun applelta julkaistaan kirja "näin kusetat kuluttajia" ensimmäinen luku olisi tod.näkösesti "näin manipuloidaan massoja" mutta siis, sen ostaisin, vaikka maksaisi 200e, ainoaksi apple ostokseksini jäisi

Vastaa
JJH90
JJH90

18

@8

Sillä erotuksella että Toyotan ostaja tuskin luulee ostavansa parasta mitä löytyy, eikä kyllä maksa ostoksestaan Mersun hintaa.

Vastaa
olliboi
olliboi

19

kuulostaa tuo elvistely ihan mainoskikalta, yrittää nostaa vain imagoaan sanomalla et "meidän lyötiin iha ällikällä" iphone oli vain pettymys piste.

Vastaa
olliboi
olliboi

20

ja sillä ei oo mitää väliä millo sitä saa tilata ja millo ei, siin ei oo ainakaa mullemitää merkitystä jos puhelimilla on kuukauden ero tulopäivässä kauppoihi :D

Vastaa
Jonahan
Jonahan

21

@20
Markkinointiahan se tietenkin on, mutta ainakin aikaisempina vuosina vastaaville sanoille on löytynyt katetta.

Sinulle markkinoilletulopäivällä ei ehkä ole väliä. Miljoonille muille on, he ostavat puhelimen kun sitä tarvitsevat, eivätkä jää odottelemaan kuukausikaupalla kunnes MS ja Nokia saavat palikkansa kasaan. Windows Phone menettää myyntiä Androidille ja iOS:lle koko ajan ja vanhat tuskin myyvät kun uudet on jo julkaistu aikoja sitten. Aika ihmeellistä toimintaa, valitettavasti.

Vastaa
Jonahan
Jonahan

24

@23
Suomihinnoista ei taideta vielä tietää. Lehdistötilaisuuden hinnat olivat USA:n subventoituja hintoja, jotka saa kahden vuoden liittymäsopimuksen yhteydessä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.