Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung lupaa Jelly Bean -päivityksen Galaxy S II:lle ja Galaxy S III:lle loka-marraskuussa

4
Teemu Laitila

Samsung lupaa Jelly Bean -päivityksen Galaxy S II:lle ja Galaxy S III:lle loka-marraskuussa
Samsung aikoo päivittää sekä edellisen Galaxy-lippulaivan että sarjan nykyisen lippulaivan uusimpaan Android-versioon parin seuraavan kuukauden aikana. Päivitysaikataulu käy ilmi Samsung Suomen Facebook-sivujen taulukosta, jossa yhtiö julkaisee tietoja tulevista päivityksistä

Samsungin aikataulun mukaan Galaxy S III:n Jelly Bean -päivityksen pitäisi olla ladattavissa jo ensi kuun aikana. Galaxy S II:n omistajat joutuvat kuitenkin odottamaan uutta Android-versiota marraskuulle saakka.

Jelly Bean julkaistiin virallisesti heinäkuun lopussa ja tähän mennessä päivityksen ovat saaneet lähinnä Googlen oman Nexus-sarjan laitteet. Samsungin elokuussa julkistama Note II saapuu markkinoille lokakuun aikana jo valmiiksi Anroid 4.1 -versiolla varustettuna ja myös edellisen sukupolven Note-mallin pitäisi saada päivitys syksyn aikana.


Uusimmassa Androidin on parannettu erityisesti käyttöliittymän toiminnan sulavuutta sekä jatkettu työtä Ice Cream Sandwich -version myötä aloitetun alustan ulkoasun ja toimintojen yhtenäistämisen parissa.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

Anonyymi käyttäjä
EIjaksaisODOTTAA @ (vahvistamaton)

3

Melkein joulukuun puoliväli,eikä Samsung-asiakaspalvelussa tiedetty mitään Samsung Galaxy s2 Jelly Bean 4.1.2 -päivityksen jakoon tulosta!!. ;(

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja