Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung lupaa Jelly Bean -päivityksen Galaxy S II:lle ja Galaxy S III:lle loka-marraskuussa

4
Teemu Laitila

Samsung lupaa Jelly Bean -päivityksen Galaxy S II:lle ja Galaxy S III:lle loka-marraskuussa
Samsung aikoo päivittää sekä edellisen Galaxy-lippulaivan että sarjan nykyisen lippulaivan uusimpaan Android-versioon parin seuraavan kuukauden aikana. Päivitysaikataulu käy ilmi Samsung Suomen Facebook-sivujen taulukosta, jossa yhtiö julkaisee tietoja tulevista päivityksistä

Samsungin aikataulun mukaan Galaxy S III:n Jelly Bean -päivityksen pitäisi olla ladattavissa jo ensi kuun aikana. Galaxy S II:n omistajat joutuvat kuitenkin odottamaan uutta Android-versiota marraskuulle saakka.

Jelly Bean julkaistiin virallisesti heinäkuun lopussa ja tähän mennessä päivityksen ovat saaneet lähinnä Googlen oman Nexus-sarjan laitteet. Samsungin elokuussa julkistama Note II saapuu markkinoille lokakuun aikana jo valmiiksi Anroid 4.1 -versiolla varustettuna ja myös edellisen sukupolven Note-mallin pitäisi saada päivitys syksyn aikana.Uusimmassa Androidin on parannettu erityisesti käyttöliittymän toiminnan sulavuutta sekä jatkettu työtä Ice Cream Sandwich -version myötä aloitetun alustan ulkoasun ja toimintojen yhtenäistämisen parissa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

Anonyymi käyttäjä
EIjaksaisODOTTAA @ (vahvistamaton)

3

Melkein joulukuun puoliväli,eikä Samsung-asiakaspalvelussa tiedetty mitään Samsung Galaxy s2 Jelly Bean 4.1.2 -päivityksen jakoon tulosta!!. ;(

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.