Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung naureskelee uudessa mainoksessaan iPhone 5:lle

55
Manu Pitkänen

Samsung naureskelee uudessa mainoksessaan iPhone 5:lle
Samsung aloittaa uuden mainoskampanjan, jossa naureskellaan avoimesti Applen uudelle iPhone 5 -älypuhelimelle. Mainoskuva löytyy jutun alta.

Mainos on erittäin yksinkertainen. Siinä on laitettu iPhone 5:n ja Samsungin Galaxy S III -älypuhelimen spesifikaatiot rinnakkain ja "annetaan" lukijan päättää kumpi puhelin on hankinnan arvoinen. Tätä on terästetty nasevalla one linerilla: "It doesn't take a genius." (vapaasti suomennettuna: "Tyhmempikin sen tajuaa.")

Apple kutsuu Apple Store -kivijalkamyymälöiden teknisen tuen henkilökunnan jäseniä termillä Genius.

Samsungilta on luvassa myöhemmin muitakin mainostempauksia, joissa isketään surutta Applen vyön alle.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (55)

samfin
samfin

1

Taitaa muilla puhelinvalmistajilla olla ns. kusi sukassa kun tarvitsee tällaisiin lähteä. Mielestäni aika säälittävää ja epäkypsää. Juu, en ole apple fani enkä omista iLuuria.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
akrakr (vahvistamaton)

2

Minulle tuo mainos herättää ainoastaan kysymyksen: Ostaisinko tuon tyylikkään puhelimen vai tuon tuulipukupuhelimen. Eli valintani on iPhone.

Vastaa
Gameson
Gameson

4

Ihan oikein kun samppa teki tuollaisen mainoksen. Ihmiset on saatava tajuamaan kuinka surkeat iphonen speksit ovat vrt. muihin valmistajiin.

Vastaa
Gameson
Gameson

5

Ihan oikein kun samppa teki tuollaisen mainoksen. Ihmiset on saatava tajuamaan kuinka surkeat iphonen speksit ovat vrt. muihin valmistajiin.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
MäenjaksSA (vahvistamaton)

6

Kyllähän tuo on oikein applelle, surkeat jälkeen jääneet speksit. Ei kukaan järkevä ihminen tuon mainoksen jälkeen osta applen iphone 5:tosta.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
eijummärra (vahvistamaton)

7

Ai, joidenkin mielestä on edelleen trendikästä ostaa paskaa kalliissa paketissa. Miljoonat kärpäset ei voi olla väärässä - Paska on hyvää!

Vastaa
JuhaW
JuhaW

9

@8. Ei siinä ole mitään outoa. Ensimmäinen (eli ei 4G malli) sisältää 1Gb RAMia ja 4G versio sisältää 2Gb RAMia.

Vastaa
simsim4
simsim4

10

@8 Toi on LTE versio jota myydään USA:ssa ja siinä on "vain" tuplaydin prosessori. Meillekkin tulee tänävuonna 4G versio S3:sta ja Note 2:sta joissa kummissakin tulee olemaan 2GB ramia.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
totuudentorvi (vahvistamaton)

11

@2: Vai ei iPhone ole tuulipukukansan puhelin (:
Se ei ollut sitä vielä pari vuotta sitten, mutta nykyisin sitä näkee keski-ikäisillä, yh-äideillä, nuorisolla ja varsinkin mamuilla tuntuu riittävän rahat aina uusimpaan iPhone versioon.
Itse en osta mitään puhelinta, joka on tällaisten kansanryhmien suosiossa. Haluan erottua näin surkeasta massasta.

Vastaa
perhana
perhana

12

@11
Itsekkin haluan erottua massasta, siksi en voisi edes kuvitella ostavani mitään samsung galaxy s mallia (en kyllä iphoneakaan), olen jo korviani myöten täynnä tuota speksi-pornoa jota kaikki hokevat kuin jotain mantraa.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
kekke1-ke (vahvistamaton)

13

Spekseillä ei ole minkään valtakunnan merkitystä vaan sillä mikä toimii ja mikä ei.
iPhone on kuitenkin nopeampi, iOS on helpompi ja rakenne on premiumtasoa ja mikä tärkeintä sitä voi käyttää yhdellä kädellä.

Lisäksi uusi iphone pärjännee valokuvauksessa sekä videokuvauksessa sampalle, on kevyempi, tukevampi ja laadukkaampi kuin galaxy s 3. Lisäksi eiköhän iphonen näyttökin ole tarkempi.

Jokatapauksessa Samsung on yksinkertaisesti liian iso ja myös aika ruma ja android ei ole vakuuttanut sitten 1.x versioiden jälkeen.. (Ne merkitsee itselleni)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
kekke1-kek (vahvistamaton)

14

Lisäksi typerää samsungilta julkasta lista softa omnaisuuksista tohon perään vaan että näyttää isommalta. iOS löytyy lähestulkoon kaikki vastaavat mutta hieman paremmin toteutettuna ja yksinkertaistettuna. + kasa muuta.

Vastaa
Zambia
Zambia

15

Kyllähän noi samsunkit ja htc:t kiinnostaa ominaisuuksie puolesta mut miks ostaa muovinen lelu? Apple osaa tehä vahvan rungon puhelimeen ja se on ominaisuus mitä arvostan. Ja on kyllä lapsellinen mainos samsungilta.

Vastaa
capuzino
capuzino

16

@13 & 14
Nimenomaan. Jätetään pois mainitsematta, että iPhonesta löytyy lähes kaikki nuo samat erikoisominaisuudet, ja ei huomioida seno mia erikoisuuksia, muitakuin latausliitin. Ja siinä vaiheessa kun Galaxy SIII kestää valmiustilassa muutamaa päivää pidempään, hämmästyn, saatika sitten kykenee puhumaan laitteella 11 tuntia ennen seuraavaa latausta.

Hivenen hätäisesti ja heikosti tehty. Kyllä kuten aiemmin sanottiin, mitä väliä raudalla on, jos järjestelmä pärjää heikommallakin paremmin, ja ken tietää, mitä pitää käsite "A6" sisällään. 4,8" nyt vaan on liian iso puhelimeksi, ja Galaxy Sn ansiosta Android on pahin hirviö mitä puhelimeen saattaa mielestäni tunkea. Alumiini vastaan muovi, alumiini voittaa. Selkeys vastaan monimutkaisuus, selkeys voittaa. On tekosyy sanoa, että simppeli puhelin simppelille ihmiselle, koska puhelin on tarkoitettu helppokäyttöiseksi. Nokiakin on Samsungia luotettavampi ja parempi (ja ihme ettei Samsung ole vielä tehnyt Galaxy SIII vastaan Lumia 920 mainosta, liekö liian suuri pala?)

Mielenkiinnosta olisi kiva tietää, pyöriiköhän vielä S3ssa Galaxy logo pätkimättä?

Vastaa
roponen
roponen

17

Netistähän tietty löytyy jo käyttäjien fiksaamat versiot mainoksesta.

Eiköhän Samsungin kannattaisi alkaa noteeraamaan jo Nokiankin panosta. Apple kun tuntuu nykyään olevan se terävin mielipiteiden jakaja niin siitä "ei-apple-puolen" markkinaosuudestakin kannattaisi ehkä pitää huolta. Etenkin nyt kun Nokialta tosiaan näyttäisi olevan tulossa kilpailukykyinen malli kärkikahinoihin.

Vastaa
joohaa
joohaa

18

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Zambia:

Kyllähän noi samsunkit ja htc:t kiinnostaa ominaisuuksie puolesta mut miks ostaa muovinen lelu? Apple osaa tehä vahvan rungon puhelimeen ja se on ominaisuus mitä arvostan. Ja on kyllä lapsellinen mainos samsungilta.

htc one s,eipä oo muovii ku takakannes pari senttii ylhääl ja alhaal,et se niistä muovi rimpuloista.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
WOHOOW!!!. (vahvistamaton)

19

Apple.
"Sitä saa,mitä tilaakin"!!!.
Mutta rajansa kaikella.Hyvä,että Samsung näpäyttää ja antaa samalla mitalla takaisin!. =)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Marko Kivine (vahvistamaton)

20

Kun iPhone 4S julkaistiin huippuspekseineen, oli spekseillä nimenomaan merkitystä. Applen fanipojat hehkuttivat kuinka ylivoimainen puhelin 4S oli.

Nyt kun iPhone 5 häviää spekseiltään sekä Lumia 920:lle että Samsung G3:lle, ei spekseillä olekaan yhtäkkiä merkitystä.

Applen opetuslapset kääntävät takkia heti kun oma puhelin jää spekseissä jälkeen.

Vastaa
Tarmo78
Tarmo78

21

Samsung on kyllä täysin tuuliajoilla, jos luulee iPhonen suosion persutuvan numeroihin.

99% käyttäjitä ei kiinnosta paskaakaan, että minkälainen rauta puhelimen sisältä löytyy.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Sgs2@ (vahvistamaton)

22

Käyttöjärjestelmä puolella (Android) on pian tulossa parannusta käyttöjärjestelmän "sulavasta" toimivuudessa (optimoitu nykyistä paremmin) eli pian tulee Android 4.1.1 Jelly Bean,jonka valikot toimivat nopeammin jne + samoin hyödyntää paremmin neliydinprosessoreita!.

Vastaa
Tshlaber
Tshlaber

23

Ei jumalauta se on mainos, tottakai siinä on liioteltu kaikkea ja käännetty kaikki samsungin hyväks. Ei ois kovin onnistunutta mainosta jos siinä mainittaisiin että muista vastaavan luokan malleista löytyy kyllä samat ominaisuudet. :) Ja vahva runko ja jämäkkä rakenne kelpaa applessa, nokiassa se on liika painoa kun surkastuneet lihakset ei jaksa käyttää sitä yhdellä kädellä ja housutkin tippuu jalasta kun puhelin on taskussa.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
juupelijuu (vahvistamaton)

24

@20
Näinhän se nimenomaan on. iFanien mielestä tärkeintä laitteessa ovat aina ne asiat, mitkä Applen laitteesta löytyvät. Iso näyttö on hanurista, koska sitä ei omasta laitteesta löydy. Lasinen takakuori on siihen saakka laaduntuntua tuova asia kunnes se vaihtuu metalliseen. Tehoilla on merkitystä vain silloin, kun iLaite on niissä kärkipäässä. Näytön tärkein ominaisuus on paneelintarkkuus, eivät värit tai liiketarkkuus. Paras design on aina Applen puhelimessa.

Vastaa
delic
delic

25

Suorastaan järjettömän typerää samsungilta mainostaa pelkoaan julkisesti. Eikös jotain vastaavaa ollut jo iPhone 4S vai ipad aikaan? Ja kuinka hyvin se toimi samsungille...

Noh samsungin touhu on ollut sen verran outoa viimeisen vuoden aikana, että eikai tämä yllätä.

Mielestäni kuitenkin on outoa, että annetaan omassa mainoksessa ilmaista mainosta kilpailijan tuotteelle :)

Ensinnäkin toi on todella huvittavaa, että samsung yrittää saada kaikki ostamaan minitablettia. Samsungilla on tullut tuosta isosta näytöstä joku pakkomielle selvästi ja jos nyt kaikki ei sellaista halkoa taskoon halua ni se on jotenkin ihmeellistä.

Ja näyttäähän toi iPhone tuossa kuvassa paremmaltakin vaikka ei oo edes näyttöä ;) puhumattakaan miltä se näyttää luonnossa, aika muovilelu toi sgs3 iPhonen rinnalla! Kyllä ihmiset tulee huomaamaan sen iPhonen laadukkuuden ja viimeistelyn kun ottavat sen käteensä.

Vastaa
RekookeR
RekookeR

26

"Ostaisinko tuon tyylikkään puhelimen vai tuon tuulipukupuhelimen. Eli valintani on iPhone."
Mnikä tyylikkään puhelimen? Ei ipony ole mikään tyylikäs, samanlainenhan se on ollut jo ties kuinka monta sukupolvea.

Vastaa
Calileon
Calileon

29

Veikkaan vahvasti että jossain vaiheessa käy Applelle niinkuin Nokiallekin, väki huomaa että laitteet ovat ajastaan jäljessä, design toistaa sitä samaa ja käyttöliittymä on ja pysyy aina pientä viilausta lukuunottamatta samana. Niin se oli Nokiallakin aivan ylivoimainen Symbian mutta kuinka kävikään, herättiin liian myöhään ymmärtämään että uudistuakin pitää, kaikilla osa-alueilla. Täytyy nostaa kyllä hattua Applelle että ovat saaneet rakennettua brändin jossa voi tuoda markkinoille ihan mitä tahansa niin kansa ostaa. En missään nimessä sano että tuotteet ovat huonoja, mutta innovaatiot on unohdettu. Tehdään pieniä muutoksia pienillä kuluilla, myydään vanhentunutta rautaa kun sitä saa halvemmalla ja pakataan laadukkaisiin kuoriin niin saadaan huimat katteet. Kuoret/runkohan on se halvin osa puhelinta. Kyllä se kansa jossain vaiheessa huomaa että tässä rahastetaan ja lujaa.

Vastaa
henull89
henull89

30

Uuessa iPhonessa sama vika ku muisaki Applen laitteisa.. on niin pirun ruma että ei kehtaa kuskata ku paperipussisa ja käyttöliittymästä tulee väkisin mieleen että nyt sielä joku pitää minua ihan kehitysvammasena. Noh, onneks sitä ei oo pakko ostaa.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Jessup (vahvistamaton)

31

Hehhehe, Apple Fanboyt itkee täällä verta kun jumalan lahja kaikkeudella, iPhone 5.n ei ollutkaan yhtä hyvä kuin Samppari. Too bad, maybe next year.

Vastaa
Lemonte
Lemonte

33

Nokiallakin on oma näkemys tästä asiasta twitterissä:

Lumia 920: Wireless charging, amazing camera, screen you can use with gloves on and much more. No, it doesn't take a genius.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
katkera totuus!@ (vahvistamaton)

35

@33
Odotellaan nyt helmi-maaliskuuhun 2013 asti ja katsotaan tilanne uudestaan!. ;)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Pentti11 (vahvistamaton)

37

@36

Hyvä esimerkki omenakäyttäjien rahastuksesta on liittimen vaihto. Alle 1 euron kustannuksella valmistettavaa adapteria myydään omenakäyttäjille 30 eurolla.

Se ei ole tyhmä joka pyytää, vaan se joka maksaa. Sitäpaitsi omenakäyttäjät yrittävät uskotella itselleen että liittimen vaihto on pelkästään hyvä asia eikä Apple missään tapauksessa rahastaisi käyttäjiä.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
windowsandroid (vahvistamaton)

38

eihä tuossa ole mitää lapsellista, faktojahan tuossa tuodaan esille, huomasin jo kun apple esitteli tuon puhelimen että tyhmempikin jo varmaan tajuaa ettei tätä kannata ostaa. tästä eteenpäin kun tapaa ihmisen jolla on iphone 5, voi todeta että sana tyhmä ei riitä kuvastamaan tämän ihmisen aivotoimintaa

Vastaa
ep_
ep_

39

Tottakai Applen kilpailijoiden pitää kaivaa maata sen jalkojen alta (tai hakata sinne vyön alle) kun se on mahdollista. Applea pidetään monesti "parhaana" ja nyt kun on mahdollista murentaa tätä kuvaa, niin on ihan luonnollista, että kilpailijat tekevät kaikkensa käyttääkseen tilaisuutta hyväkseen. Nokiakin julkaisi sen Twitter-kommentin, joka kehoitti innovaatioista kiinnostuneita tarkistamaan Lumia 920:n.

Ihan oikein on mielestäni nämä kilpailijoiden teot, sillä osin syyttäkin Applea pidetään innovatiivisena huippumerkkinä. Monet Applen laitteissa esitetyt jutut eivät ole olleet uusia (vaikka sellaisiakin on ollut).

Ja mitä tulee näihin fanipoikiin, niin olen itsekkin huomannut tämän ilmiön että "se mitä ei Applen laitteesta löydy, ei ole hienoa eikä sitä tarvita". Aiemmin kuuli paljon kommentteja siitä, että iPhonen näyttö on juuri sopiva ja että suurempi olisi huonompi. Sanottiin neljätuumaisten näyttöjen olevan liian suuria. Mutta mihin päädyttiin? Jostain syystä se 4" näyttäisi nyt juuri optimaaliselle koolle. Eikä tämä ole ainoa esimerkki. Esimerkiksi tuo aiemmin mainittu suorituskyky: Applen puhelimien tehoa hehkutettiin jokin aika sitten. Nyt se ei kuulostakkaan enää tärkeälle.

Vastaa
kawasaki7
kawasaki7

40

@31

Sitten itse puolustelee täällä Samsungiaan.

Eipä siinä, en omista kumpaakaan, vaan Sony Xperia S:än ja todella tyytyväinen!

Mutta asiaan, säälittävää kyllä tuollainen mainostaminen ja antaa samalla ilmaista mainosta toiselle. Ja mitä ihmiset täällä selostaa kuinka tehokas on ja jne jne, se nähdään sitten myyntiluvuissa mikä on ns. "paras" puhelin. Ja mitä ihmettä te teette kännykässä tehoilla? Itse ainakin tulen hyvin toimeen jo tällä 1.5Ghz:n prosessorillakin ja lisää tarvittaisiin. Noh, kait se on vaan sitä, että mulla on enemmän kun sulla juttua.

Sanottakoon se vielä, että tuskin Samsungin, Applen tai jonkun muunkaan pääkonttorissa mietitää, että mikä olisi tavalliselle tallaajalle parasta, vaan sitä, että miten saadaan mahdollisimman paljon voittoa. Sillä raha on se joka ratkaisee tänäpäivänä. Tuskin jos itselläsikin olisi joku suuri yritys, niin mietit, että pidetään tässä vaikka se sama latausliitin kuin aikaisemmin, koska ei me niitä ylimääräisiä miljoonien voittoja tarvita, mitä sen vaihtamisesta seuraisi.

Kiitos ja kuitti.

Vastaa
capuzino
capuzino

41

@36 Kaikissa puhelimissahan on katteita, poikkeuksetta, enemmän ja vähemmän, eikös?

Ja se summa ei loppujen lopulta koostu pelkästään raudasta, vaan patenttimaksut, markkinointi/mainonta, palkat/palkkiot (suunnittelijoiden, tekijöiden.) kuuluvat myös hinnan sisälle. Me maksamme siitä hyvästä, että meille tehdään mainoksia tuotteista, joita ostamme. Ja onhan vielä jälleenmyyjille varatut katteet, jotta hekin jotain tienaisivat. Apple vetää eniten välistä, kun ostat suoraan heiltä, ei mene samasta summasta rahaa, kuin muualta ostaessa, muille tahoille. Apple pitää sen, minkä muut kauppiaat menettivät. Ei siinä siis lopulta hirveästi tyhjää ole.
-Et nyt sinäkään töitä tee palkatta.-
Ja tämä kaikki pätee muihinkin puhelinvalmistajiin, rauta ei määritä tuotteesta muutakuin valmistuskustannukset, mutta ennen kuin se tulee myyntiin, pitää maksaa paljon muutakin.

Vastaa
capuzino
capuzino

42

@36 Kaikissa puhelimissahan on katteita, poikkeuksetta, enemmän ja vähemmän, eikös?

Ja se summa ei loppujen lopulta koostu pelkästään raudasta, vaan patenttimaksut, markkinointi/mainonta, palkat/palkkiot (suunnittelijoiden, tekijöiden.) kuuluvat myös hinnan sisälle. Me maksamme siitä hyvästä, että meille tehdään mainoksia tuotteista, joita ostamme. Ja onhan vielä jälleenmyyjille varatut katteet, jotta hekin jotain tienaisivat. Apple vetää eniten välistä, kun ostat suoraan heiltä, ei mene samasta summasta rahaa, kuin muualta ostaessa, muille tahoille. Apple pitää sen, minkä muut kauppiaat menettivät. Ei siinä siis lopulta hirveästi tyhjää ole.
-Et nyt sinäkään töitä tee palkatta.-
Ja tämä kaikki pätee muihinkin puhelinvalmistajiin, rauta ei määritä tuotteesta muutakuin valmistuskustannukset, mutta ennen kuin se tulee myyntiin, pitää maksaa paljon muutakin.

Vastaa
capuzino
capuzino

43

@36 Kaikissa puhelimissahan on katteita, poikkeuksetta, enemmän ja vähemmän, eikös?

Ja se summa ei loppujen lopulta koostu pelkästään raudasta, vaan patenttimaksut, markkinointi/mainonta, palkat/palkkiot (suunnittelijoiden, tekijöiden.) kuuluvat myös hinnan sisälle. Me maksamme siitä hyvästä, että meille tehdään mainoksia tuotteista, joita ostamme. Ja onhan vielä jälleenmyyjille varatut katteet, jotta hekin jotain tienaisivat. Apple vetää eniten välistä, kun ostat suoraan heiltä, ei mene samasta summasta rahaa, kuin muualta ostaessa, muille tahoille. Apple pitää sen, minkä muut kauppiaat menettivät. Ei siinä siis lopulta hirveästi tyhjää ole.
-Et nyt sinäkään töitä tee palkatta.-
Ja tämä kaikki pätee muihinkin puhelinvalmistajiin, rauta ei määritä tuotteesta muutakuin valmistuskustannukset, mutta ennen kuin se tulee myyntiin, pitää maksaa paljon muutakin.

Vastaa
capuzino
capuzino

44

Jahas, pahoittelen kolminkertaista postausta, nettiyhteyteni pätkäisi väärään aikaan. (Mihin kadonnut muokkaa -näppäin?)

Vastaa
Guarded
Guarded

45

Täällä on niin paljon Applen peppukipeitä lampaita että silmiä särkee. Kai te nyt itsekin näette että teille nauretaan tuosta järjettömästä Applen koneiden puolustamisesta, selvästikin tekevät puhelimia jotka eivät pärjää spekseissä muille, mutta sillä ei teille ole väliä, se on silti parempi "koska iphone ja apple". Ja kyllä nyt iFanittajia kismittää, kun alkaa teollisuusjättikin jo kusemaan kintuillenne siitä miten mediocre-luokan tuotteita fanitatte.

Mutta jos kerran ollaan valittu puoli, niin sitähän ei vaihdeta, ei, ei meillä täälä omppuklubissa moista tehdä, koitetaan vielä pistää vastaan vaikka taistelu on hävitty ja tiedetään itsekin että ollaan väärässä, sitä ei vain myönnetä. Kyllä tää on nähty tarpeeks monta kertaa niin monessa fanikerhossa tapahtuvan.

Samsung vie, nuff said, saakin kettuilla siitä jos miljardilaskut joutuu maksamaan viholliselle ja silti tuottaa parempaa rautaa. Uus iPhone on sama ku vanha, taitaa innovatiivisyys loppua Appleltakin kun kerta Samppa on nykyään se joka väsää joka kerta jotain uutta. Nauttikaa kehnosta S4-kopiostanne.

Vastaa
ZZboy
ZZboy

46

Viikonlopun kiivaan puolesta-vastaan väittelyn tuloksena olen nimennyt tämän kilpailun Rolex vastaan roiskeläppä.

Jenkkireissulla tutuksi tulleen AT&T myyjän mukaan, jos asiakkaalle antaa Iphonen ja galaxyn yhtäaikaa, niin galaxy jää taatusti pöydälle. iPhone on helppo myydä: "Uusi iPhone on speksien mukaan kaksi kertaa parempi kuin vanha, joka oli jo markkinoiden paras puhelin kaikkien testien mukaan."

Noin siis jenkeissä, ja se "kaksi kertaa parempi" on samanlainen ruksi ruutuun vertailu kuin Samsungillakin. Samsungia rasittaa tavattomasti muovisen kopiopuhelimen leima, nyt kun oikeuskin on sen todennut. Se myös että Android on "virus imuri", Google on kuulema tosisaan yrittämässä parsia käyttistä, mutta Aasiassa yli 70% Android luureista kantaa jonkinlaista haittaohjelmaa. Mitään tärkeitä tietoja niissä ei kannata pitää, varsinkaan rahan kanssa tekemisissä olevia. Ja mikä jenkeissä on erittäin tärkeä, muitten tiedot eivät saa vuotaa sinun kännykän kautta.

Naapurin pikkupoika kysyi: "Heips, kuule mikä on hinttiroiskeläppä". Piti vähän tarkentaa mistä hän oli moista kuullut, onneksi jo vähän aavistinkin mistä oli kyse enkä alkanut kuvittelemaan ääneen mikä se voisi olla. Kerroin vain et niillä varmaan tarkoitetaan kännyköitä jotka ovat niin suuria, etteivät ne sovi taskuun ja siten tarvitsevat pienen käsilaukun. Semmoiset 'meikkipussit' ovat jonkin verran yleisiä homo miehillä, joten isojen kännyköiden omistajat voidaan helposti rinnastaa homoihin vaikka eivät olisikaan. "Hyi kauheaa, minä en ainakaan halua olla mikään homo". Heh, napero tietää liikaa ikäisekseen.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
orangeapple (vahvistamaton)

47

Viisas myöntää virheensä. Täällä Applen massa fanit eivät suostu myöntämään mitään. Itse Apple yhtiökään ei myönnä virheitään.

http://www.iltalehti.fi/digi/2012091716082548_du.shtml

On myös _tyhmää_ olla myöntämättä virheensä, tiedättekö mikä muu on myös tyhmää? Enpäs kerro, mutta sen pohjalta kysyn että minkä käyttöjärjestelmän käyttäjät katsovat kaikista eniten koko maailmassa mainoksia? iOS, Android, Symbian vai Windows. OiKEIN meni, iOS:han se.

Vastaa
ZZboy
ZZboy

48

Niin, iOS laitteita käytetään myös ylivoimaisesti eniten (täppäreistä peräti 93% on iOS laitteita), Androideja ei juuri netissä näy ja syystäkin, ovat kirjaimellisesti avoimia järjestelmiä.

Vastaa
aj84
aj84

49

Eipä kannattaisi paljoa naureskella kun lippulaiva joka sentään on quad-core häviää iPhone 5:lle joka siis dual-core geekbenchissä ensimmäisten testien perusteella. Tämä jos jokin on osoitus Korealaisten paperiwatti mainonnasta ja suoraan sanottuna antiikkisesta raudasta. Noh, pääasia että "mainonta" uppoaa uskollisiin fanipoikiin, he kun ovat sanojensa mukaan niin tekniikasta "ajan tasalla" :D Voih..

Vastaa
ZZboy
ZZboy

52

mutta mutta, eihän Samsung ala i:llä, wait...yes, meinaat että sen pitäis olla iSamsung. :-P

Androidejahan alunperin markkiniotiinkin pornopuhelimina, koska iPhoneen ei voinut ladata mitään vastaavaa, siitä oli sitten lyhyt matka "hinttiroiskeläppään". Tuo onkin sen verran hupaisa sana, että otankin sen sanavarastooni. Muuten, ihan totta, Androidit ovat homojen puhelimia, en muista mistä luin (Iltalehti?), mutta juuri tuon "avoimmuuden" takia ne ovat paljon runk...käytetyimpiä niissä piireissä. Size matters, you know.

Vastaa
delic
delic

54

Jos joku mua naurattaa niin tämä:

"Samsung Learns The Hard Way That Everyone Wants An iPhone 5"

Samsung can’t catch a break. Samsung Mobile USA posted the following question on their Facebook page – “If you could only take one electronic device on a deserted island, what would it be?”

They probably figured fans would respond that they would totally take their Galaxy S3 or some other Samsung device that no one cares about. But when you’re on a fantasy island, you probably want the best phone possible, right?

So rather than receiving a mob of responses declaring their desire to never be parted with their Galaxy S3, a lot of people just said that they wanted an iPhone 5. Or an electric boat."

http://cultofmac.cultofmaccom.netdna-cd...honesamsung.jpg

tuolla on 10 000 kommenttia ja melkein kaikki näyttää olevan iPhone 5 mitä nyt jokusen sivullisen jaksoin vilasta.

On varmaan samsungilla ollu huvittavaa lukea tuota listaa :) tuo on kyllä niin totaalinen FAIL

Vastaa
ZZboy
ZZboy

55

Hah, kyllä tuo mainos voidaan käsittää toisellakin tavalla. Ostaja katsoo et onpa monia hyödyttömiä ominaisuuksia jotka kuitenkin täytyy opetella, "En tarvitse noin monimutkaista luuria, haluan iPhone 5". Ihan tosi juttu, kuultu AT&T myyjältä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja