Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC lisäsi hetkeksi nettisivuilleen tulevan lippulaivamallinsa tiedot

6
Valtteri Ahonen

HTC lisäsi hetkeksi nettisivuilleen tulevan lippulaivamallinsa tiedot
Matkapuhelinvalmistaja HTC:n nettisivuilla näkyi ilmeisesti epähuomiossa jonkin aikaa tulevan Elation-mallin tiedot. Nyttemmin paljastettu sivu on poistettu, mutta Ubuntu Life onnistui nappaamaan siitä kuvan.

HTC Elation tulee olemaan kännykkävalmistajan Windows Phone 8 -malliston lippulaivalaite. Siinä on paljastuneen sivun mukaan 1,4 GHz neliydinprosessori, 32 GB tallennustilaa, 1 GB RAMia, 8 megapikselin kamera ja 4,7" super LCD näyttö 1280 x 720 resoluutiolla. Lisäksi herkkuina muun muassa NFC-tuki sekä 1,3 megapikselin etukamera.
HTC on aiemmin ilmoittanut lähtevänsä nyt Windows Phonen kelkkaan täysillä kierroksilla, ja tämä näkyy ainakin prosessointitehossa. Muut julkaistut WP8-laitteet ovat toistaiseksi kätkeneet sisäänsä vain tuplaydinprosessoreita. Nähtäväksi jää, kuinka hyvin alusta osaa ylimääräisiä ytimiä hyödyntää. HTC:n virallinen Windows Phone 8 -julkistus tapahtunee syyskuun 19. päivä.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (6)

3rd_party
3rd_party

3

Eipä tässä mitään muuta, kuin että kovasti ihmetyttää ja kummastuttaa mistä julkaisemattomalle laitteelle on jo repäisty kolmet arvostelut...

Vastaa
squi
squi

5

@4, siinä lienee taustalla enemmänkin Qualcommin sirujen tuki LTE:lle. Samsungin omat Exynos-piirit vaatisivat lisäksi erillisen LTE-modeemin, mikä taas ei ole erityisen kätevä vaihtoehto.

Vastaa
OJ_Ghost
OJ_Ghost

6

@5
Mutta lienee siinä myös taustalla se, että 2-ydin malli ei ole sen huonompi, ainakaan mitenkään merkittävästi/huomattavasti, kuin 4-ydin malli. Vai luuletko, että tarjoaisivat USAn markkinoille, joita pidetään tärkeimpänä markkina-alueena, lippulaivamallin nimellä tietoisesti huonomman tuotteen kuin minä ovat ko. tuotteen julkaisseet?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja