Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG esitteli uuden lippulaivansa -- Optimus G

11
Manu Pitkänen

LG esitteli uuden lippulaivansa -- Optimus G
Motorola Razr i -älypuhelimen lisäksi tänään nähtiin toinen iso Android-julkistus: LG Optimus G.

Korealaisvalmistajan uudessa Optimuksessa on yhdistetty yhteen pakettiin tämänhetkiset huipputeknologiat. LG ei kuitenkaan jäänyt pelkän rautahifistelyn tasolle, sillä se on lisännyt luuriin läjän omia ohjelmistollisia ratkaisuita.

Optimus G:n sydän on Qualcommin Snapdragon S4 Pro -neliydinprosessori (1,5 GHz), jonka kylkeen on hitsattu kaksi gigatavua keskusmuistia sekä LTE-yhteensopiva verkkopiiri. Tallennustilaa on varattu 32 gigatavun edestä. True HD IPS+ -näyttö on kooltaan 4,7 tuumaa ja sen tarkkuus yltää 1280x768 pikseliin saakka.

Kenties tärkein Optimuksen ominaisuus on 13 megapikselin kamera, jota LG rohkenee kehumaan maailman parhaimmaksi (älypuhelimessa). Tekniikan ohella LG on miettinyt kameran käyttötapoja uudelleen ja päätynyt lisäämään puhetta tottelevan laukaisimen Optimus G:hen. Valokuvan voi siis ottaa yksinkertaisesti sanomalla "Cheese". Tämän lisäksi LG on parantanut hämärässä otettujen kuvien kohinanpoistoa.Tarkempaa tietoa Optimus G:n ominaisuuksista löytyy täältä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (11)

Anonyymi käyttäjä
Bobakki (vahvistamaton)

2

Mielenkiintoista nähdä millainen kamera oikein tulee.

Nokia pureview 808 ja L920 ovat kuitenkin nostaneet riman uudelle tasolle. 808 ei välttämättä LG:n mielestä ole älypuhelin, mutta L920 on.

Paras Android älypuhelin kamera saattaisi olla oikea titteli.

Vastaa
Jeva
Jeva

4

Hieno idea kyllä tuo puheella laukaistava kamera... Muistan miljoona+1 kertaa kun kuva mennyt puhelimella kuvatessa pieleen kun tärähtänyt kameranäppäintä tai näytön laukaisinpainiketta painaessa.

Vastaa
haga1
haga1

5

"Muistan miljoona+1 kertaa kun kuva mennyt puhelimella kuvatessa pieleen kun tärähtänyt kameranäppäintä tai näytön laukaisinpainiketta painaessa."

Lumia 920 on hoidellut tämänkin ongelman.

Vastaa
delic
delic

6

@4 parempaan kuvaukseen on monia keinoja. Ensimmäinen mistä kannattaa lähteä liikkeelle on, että painetaan se nappi pohjaan ja päästetään irti, eikä niin että napautetaan sitä näyttöä jos käyttää näyttöä kuvan ottamiseen, sittenhän ainakin iPhonelle on erittäin hyvä ohjelma joka käyttää antureita analysoimaan koska kuva ei enää liiku. Eli luuri ottaa kuvan sitten kun sen mielestä laitteessa on vähiten liikettä.

Tuollainen äänikomennolla toimiva kamera appi on ollu appstoressa ainakin jo kohta vajaa 3v.

Mutta tosiaan sillä pääsee jo melko pitkälle, että tajuaa painaa sen napin pohjaan ja päästää sitten irti, kun laite on tarpeeksi paikallaan, useimmat luurilla kuvaavat mitä olen nähnyt näpäyttää sitä nappia.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
laalaalalsk (vahvistamaton)

7

"Lumia 920 on hoidellut tämänkin ongelman." No niin on LG:kin, sanomalla "cheese" ei tarvitse painaa mitään, joten mikä voi tärähtää, tuskin se tärähtää äänen paineaallosta.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
HohHoijaa! @ (vahvistamaton)

8

Voi voi näitä ylimielisiä menneen talven Nokia Lumia tyyppejä,jotka nyt kehuskelevat Nokia Lumia 920 mallia vaikka eivät edes ole vielä päässeet testaamaan!!.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
jepajuudas (vahvistamaton)

10

@9

Eikö ole hieman optimistista olettaa, että sitä tulee lainkaan? Androidista kun on kyse.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.