Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG varmisti irtisanoutuvansa Windows Phonesta

9
Valtteri Ahonen

LG varmisti irtisanoutuvansa Windows Phonesta
LG julkaisi Windows-puhelimen viimeksi vuonna 2010, ja nyt se on ilmoittanut virallisesti, ettei sillä ole suunnitelmissa julkaista uusia puhelimia alustalle ainakaan lähitulevaisuudessa. Asiasta kertoi Cnet.

Tieto on ollut julkisuudessa jo pidemmän aikaa, sillä yhtiön edustaja mainitsi asiasta sivumennen jo alkukesästä The Korea Heraldissa. Nyt LG on kuitenkin hyvin selkeästi ilmoittanut, ettei sillä ole aikeita tuoda uusia Windows-puhelimia markkinoille.
Microsoftin alustan sijaan LG käyttää puhelimissaan pääosin Googlen Androidia, ja se onkin esitellyt sillä saralla tänään kaksi uutuutta, RAZR i:n ja julkaisikin tänään Androidiin perustuvan uuden lippulaivamallinsa, Optimus G:n. Yhtiö on erityisesti painottanut sitoutumistaan Androidiin ja todennut omistavansa tärkeitä LTE:hen ja käyttöliittymiin liittyviä patentteja, mikä takaa sille vahvan aseman älypuhelinmarkkinoilla.

LG onnistui useamman Windows Phone -vuotensa aikana arvioiden mukaan saavuttamaan vain reilun 7 prosentin osuuden WP-markkinoista, joten on ymmärrettävää, ettei sillä ole tahtoa jatkaa alustan kanssa.

EDIT 21:13: Poistettu maininta Razr i:stä

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (9)

v j huttunen (vahvistamaton)

4

Mitäköhän Motorolalla on sanottavana LG:n Razr:sta

@2 ei muita

Vastaa
user_org (vahvistamaton)

8

@uutinen
>vain reilun 7 prosentin osuuden WP-markkinoista, joten on
>ymmärrettävää, ettei sillä ole tahtoa jatkaa alustan kanssa.

Samalla lokiikalla ymmärrettävää että irtisanoutuu Androidista ?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja